Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση, αλλά σώπασα. Τώρα το μετανιώνω»
Media

Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση, αλλά σώπασα. Τώρα το μετανιώνω»

H Κερασία Σαμαρά μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, το Καφέ της Χαράς, αλλά και την κακοποίηση που έχει βιώσει.

Αρχικά ανέφερε: «Είχα πάρει τηλέφωνο το 141 και τους είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και αν έχουν να μου δώσουν το τηλέφωνο κάποιας δραματικής σχολής. Η αναγνωρισημότητα ήρθε από την συμμετοχή μου στο Καφέ της Χαράς, δεν μου αρέσει πολύ που με αναγνωρίζουν μόνο από εκεί θα προτιμούσα να με αναγνωρίζουν από το θέατρο. Θα ήθελα όλοι οι άνθρωποι που περνάνε από το θέατρο να είχαν κάνει πρώτα κάποιες σπουδές αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Κερασία Σαμαρά: «Είναι μια επιστήμη η υποκριτική, δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας»

kerasia-samara.jpg

Και αποκάλυψε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να κακοποιήσεις κάποιον, όπως οι μαύρες λίστες και οι μεγάλες παρέες. Υπάρχουν άνθρωποι που ορίζουν ποιος θα δουλέψει και ποιος όχι. Έχω βιώσει κακοποίηση αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω, αλλά τότε ήμουν μικρή».

Photo-shared-by-Thesis-Production-Official-on-March-19-2024-tagging-@kerasiasamara.-May-be-an-image-of-1-person..jpg

Όσον αφορά τον έρωτα είπε: «Με πονάει πολύ αυτός ο τομέας, γι’ αυτό και μπαίνω σπάνια σε μια σχέση. Όταν είμαι ερωτευμένη δεν είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ ευάλωτη».

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πώς είναι σήμερα η γυναίκα του Πώποτα από το «Καφέ της Χαράς»

Πάρης Σκαρτσολιάς: Τι ρόλο έπαιξε η Καισαρία Σαμαρά στο ν’ ασχοληθεί με την υποκριτκή;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved