Ράκος ο Γιάννης Καλλιάνος μετά τον θάνατο του πατέρα του - Όσα είπε η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού
Media

Ράκος ο Γιάννης Καλλιάνος μετά τον θάνατο του πατέρα του - Όσα είπε η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού

Ράκος είναι ο Γιάννης Καλλιάνος με τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος δεν τα κατάφερε και έφυγε σήμερα, 25 Απριλίου από τη ζωή.

Η σύζυγός του μετεωρολόγου, Χάρις Δαμιανού είπε στην εκπομπή, Super Κατερίνα λίγο πριν καταλήξει ο πεθερός της: «Ο Γιάννης δεν προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά του, έχουν στερέψει τα δάκρυά του. Έχει κλάψει πάρα πολύ αυτές τις μέρες ο Γιάννης, έχει κουραστεί να κλαίει. Όπως είδατε, το βίντεο που δημοσίευσε είναι από το αυτοκίνητο, γιατί ο Γιάννης δε μπορεί να μπει στο σπίτι, δεν τον χωράει το σπίτι. Είναι στο αυτοκίνητο, κάνει βόλτες, δε μπορεί να ηρεμήσει, δεν τον χωράει ο τόπος. Δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά ο Γιάννης αυτή τη στιγμή».

Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Καλλιάνο - Πέθανε ο πατέρας του

97bc198b-kallianos.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Θυμίζουμε πως πριν από δυο ημέρες είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook και με δάκρυα στα μάτια είχε μιλήσει για την κατάσταση υγείας του πατέρα του.

«Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο.

Καλλιάνος - Το νέο ξέσπασμα για τον πατέρα του: «Το τι θα κάνω από εδώ και πέρα δεν αφορά κανέναν»

Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ

Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ. Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες» περιγράφει ο γνωστός μετεωρολόγος.

Καλλιάνος - Το νέο ξέσπασμα για τον πατέρα του: «Το τι θα κάνω από εδώ και πέρα δεν αφορά κανέναν»

Ματίνα Παγώνη: Η απάντησή της για την περιπέτεια του πατέρα του Καλλιάνου στο νοσοκομείο

Γιάννης Καλλιάνος: «Έχω αντιμετωπίσει ζήλεια και ανταγωνισμό από άλλους μετεωρολόγους»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved