Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη για την υπόθεση Καλλιάνου: «Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό»
Media

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη για την υπόθεση Καλλιάνου: «Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό»

Σε κλάματα ξέσπασε σε ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος, με αφορμή όλα όσα είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του πατέρα του, ο οποίος εν τέλει έφυγε από τη ζωή.

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε σήμερα 25/4, ζωντανά, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, και ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα που οι γιατροί ακολουθούν σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για έναν απλό άνθρωπο είτε για κάποιον συγγενή ενός celebrity ή πολιτικού προσώπου.

Ράκος o Γιάννης Καλλιάνος: «Δεν ξέρω πού βρίσκομαι, πονάω. Είμαι θολωμένος»

Όταν η παρουσιάστρια της είπε ότι «κάποιοι λένε ότι επειδή είναι βουλευτής θα μπορούσε να πάει απευθείας στον Άδωνι Γεωργιάδη και να του πει να μπει ο μπαμπάς του στην εντατική», έγινε έξαλλη.

pagoni.jpg

Καλλιάνος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα του - Σου ζητώ συγγνώμη...

«Διαφωνώ κάθετα με αυτό. Δεν υπάρχουν ξεχωριστοί ασθενείς... Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό! Δεν έπρεπε να γίνει αυτό, δεν έπρεπε. Δεν μπορούμε να καθίσουμε να σχολιάσουμε το τι λέει ο καθένας γιατί τότε δεν μπορούμε να κάνουμε και ιατρική. Εγώ προσωπικά στους ασθενείς μου δεν το έχω κάνει ποτέ, αυτό μπορώ να σας απαντήσω. Πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Εγώ τη μητέρα μου την έχασα μέσα στο νοσοκομείο που είμαι. Δεν σημαίνει ότι έπρεπε να τα βάλω με κάποιον, έπρεπε να κρατήσω την ψυχραιμία μου, δεν έχουμε όμως όλοι τις ίδιες αντοχές. Καταλαβαίνω τον Γιάννη Καλλιάνο γιατί πρόκειται για τον πατέρα του, μέχρι εκεί!».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα αφού είχαν προηγηθεί σοβαρότατες καταγγελίες από τον ίδιο για τις άθλιες συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του.

«Δεν ξέρω πού βρίσκομαι. Δεν ξέρω πού είμαι, σε ποια πόλη είμαι. Είμαι θολωμένος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο τώρα. Δεν έχω δύναμη να μιλήσω, δεν έχω δύναμη να περπατήσω. Σκέφτομαι την οικογένειά μου, η ζωή θα συνεχιστεί αλλά ο πόνος θα μείνει. Δεν έχω βιώσει ξανά τέτοιο πόνο. Το έζησα σήμερα. Αν δεν χάσεις δικό σου άνθρωπο δεν καταλαβαίνει κανείς τον πόνο», ανέφερε ο κύριος Καλλιάνος στο MEGA.

«Το ΕΣΥ ήταν έτοιμο να υποδεχτεί τον πατέρα μου σε κάποια ΜΕΘ. Το θέμα είναι ο διευθυντής του Αττικού δεν έβαζε τον πατέρα μου. Εκτιμούσαν πως είναι πάρα πολύ καλά και ήταν υπέροχες οι εξετάσεις του. Αντίθετα μας έλεγαν πως πήγαινε καλύτερα. Ο αδερφός μου που είναι γιατρός έπεσε στα πόδια των συναδέλφων του για να βοηθήσει τον πατέρα μας και να τον βάλουν σε ΜΕΘ. Έκανα τα πάντα να σώσω τον πατέρα μου. Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν αυτοί που φταίνε για τον θάνατό του», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Καλλιάνος - Το νέο ξέσπασμα για τον πατέρα του: «Το τι θα κάνω από εδώ και πέρα δεν αφορά κανέναν»

Ματίνα Παγώνη: Η απάντησή της για την περιπέτεια του πατέρα του Καλλιάνου στο νοσοκομείο

Γιάννης Καλλιάνος: «Έχω αντιμετωπίσει ζήλεια και ανταγωνισμό από άλλους μετεωρολόγους»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved