Καινούργιου: Αιφνιδίασε τη Μαλέσκου: Γράφουν ότι έχουμε τον ίδιο πλαστικό- Δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι
Media

Καινούργιου: Αιφνιδίασε τη Μαλέσκου: Γράφουν ότι έχουμε τον ίδιο πλαστικό- Δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Super Κατερίνα και η Κατερίνα Καινούργιου την αιφνιδίασε όταν άρχισε να διαβάζει τα σχόλια που γράφουν.

«Πέρα από το ότι δέχομαι σχόλια ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη και σου πάει πάρα πολύ το πρωινό, να ξέρεις, δέχομαι και κάποια φανταστικά που μας αποθεώνουν! «Η Καινούργιου και η Μαλέσκου έχουν τον ίδιο πλαστικό», «σαν δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι», γράφουν» είπε χαρακτηριστικά.

Καινούργιου - Μαλέσκου: Μετά τις φαρμακερές ατάκες, έλυσαν την παρεξήγηση on air

super.jpg

Και πρόσθεσε η Κατερίνα που έχει την επόμενη εβδομάδα γενέθλια: «Εγώ γελάω γιατί γίνομαι και 40 και είμαι σιτεμένη, σε λίγο καιρό. Οπότε μια χαρά. Αν με λέτε έτσι, εννοώ».

Με την Ιωάννα Μαλέσκου να της απαντά: «Να σου πω κάτι, μην αναλώνεσαι» με την Κατερίνα να απαντά: «Πλάκα κάνω! Απλά σου λέω πως τα διαβάζω κάθε μέρα και γελάω».

super34.jpg

Και τότε η Ιωάννα της είπε: «Εγώ δεν τα διαβάζω, συνήθως μου τα διαβάζουν άλλοι. Ειδικά εδώ και πάρα πολύ καιρό όμως έχω σταματήσει να διαβάζω οτιδήποτε ξέρω πως δεν με απασχολεί, δεν με αφορά. Μη δίνεις και αξία, να σου πω την αλήθεια. Haters gonna hate και τέτοια, κατάλαβες τώρα».

Διαβάστε επίσης:

«Η εξωστρέφεια της Μενεγάκη δεν είναι τυχαία! Έχει σχέση με την ανανέωση του συμβολαίου της...»

Καινούργιου: «Το είδαν όλοι δυστυχώς, συγνώμη. Ντρέπομαι πάρα πολύ» - Το αποκαλυπτικό... ατύχημα!

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν ξέρω γιατί έχει εμμονή μαζί μου η Καινούργιου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved