Σκορδά για Σάττι & τον θάνατο του πατέρα της: Θέλει τον χρόνο του & να προσπαθείς να ξεχαστείς...
Media

Σκορδά για Σάττι & τον θάνατο του πατέρα της: Θέλει τον χρόνο του & να προσπαθείς να ξεχαστείς...

Η Φαίη Σορδά σχολίασε στον αέρα της εκπομπής, Fay’s Time τα δάκρυα της Μαρίνας Σάττι στο Στούντιο 4 για τον θάνατο του πατέρα της.

Η Φαίη Σκορδά, η οποία έχασε και εκείνη τον πατέρα της στις αρχές του χρόνου ανέφερε: «Εκτιμώ πάρα πολύ τον τρόπο που την αντιμετώπισαν οι παρουσιαστές το θέμα, που θα μπορούσε κάποιος άλλος να αναφερθεί και να κάνει συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν θέλανε να πάει προς τα εκεί, ήρθαν όμως οι σκέψεις… Οι σκέψεις έρχονται όσο κι αν τις κρατάς και αν προσπαθείς να τις βάλεις στην άκρη. Και μπορεί από μία οποιαδήποτε αφορμή, να έρθουν μπροστά σου οι εικόνες και να μη συγκρατηθείς».

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για το θάνατο του μπαμπά της-Λύγισε η Ζαμπέτογλου

skorda.jpg

Και πρόσθεσε: «Σε αυτές τις στιγμές, όταν έχεις να κάνεις πράγματα, πόσω μάλλον τώρα που έχει έναν συγκεκριμένο στόχο, που το πρόγραμμά της είναι γεμάτο μέχρι να γίνει η Γιουροβίζιον, μπορεί να βοηθήσει. Είναι σαν να ξέρεις κάποια στιγμή ότι πρέπει να το αντιμετωπίσεις, αλλά να μην είσαι έτοιμος. Θέλει το χρόνο του και να προσπαθείς να βάζεις πολλά μέσα στην ημέρα, να μην θες να μείνεις μόνος το Σαββατοκύριακο, να προσπαθείς να ξεχαστείς…»

Διαβάστε επίσης:

Ουγγαρέζος για το τηλεοπτικό του μέλλον - «Πρώτα θα μιλήσω με τη Μενεγάκη, εκείνη με έφερε στο Mega»

Σκορδά για τις φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ της Μενεγάκη: «Προφανώς κάτι έχει γίνει...»

Σκορδά: «Η Ελένη δεν θα επέλεγε ποτέ έναν δρόμο που θα ήταν "λίγος"»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved