Αντίνοος Αλμπάνης: Η μεγάλη αποκάλυψη για το Maestro - «Σοκαριστήκαμε με αυτό που είδαμε»
Media

Αντίνοος Αλμπάνης: Η μεγάλη αποκάλυψη για το Maestro - «Σοκαριστήκαμε με αυτό που είδαμε»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. 

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή, καθώς και για τον νέο κύκλο του Maestro, ο οποίος κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου.

Αλμπάνης: To tweet που έφερε αντιδράσεις - Γυναίκα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εκείνον

«Δεν σταματάω να ενηλικιώνομαι στο κομμάτι της υποκριτικής. Και ακριβώς επειδή η τέχνη που κάνω είναι ένα ζωντανό πράγμα, κάθε φορά ανακαλύπτω κάτι καινούριο για μένα. Υπάρχουν 2-3 στιγμές που το έγινε αυτό. Όταν πήρα τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο μου στην τηλεόραση τότε ήταν που κατάλαβα ότι θα συνεχίσω να κάνω αυτή την δουλειά. Αυτό το οφείλω στην Φρόσω Ράλλη που επέμενε να είμαι στην σειρά «Άγρια παιδιά» στο MEGA. Διαφορετικά θα μπορούσα να ασχοληθώ με την διαφήμιση, πιστεύω έχω ταλέντο σε αυτό», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

albanis-(2).jpg

«Δεν κάνω όνειρα. Όταν κάνω όνειρα γελάει το συμπάν»

Όσον αφορά τη στάση που επιλέγει να έχει απέναντι στη ζωή, δήλωσε:

«Δεν κάνω όνειρα γιατί όταν κάνω όνειρα γελάει το συμπάν. Ονειρεύομαι να ζω και αύριο και να συναντιέμαι με ανθρώπους που έχουν μέσα τους μία φλόγα να σιγοκαίει, να έχουν ενδιαφέρον για την ζωή και για την δουλειά τους, και όχι να έχουν το «βλέμμα της αγελάδας». Πριν το πρόβλημα υγείας μου είχα και εγώ «το βλέμμα της αγελάδας», πήγαινα αδιάφορα από δουλειά σε δουλειά. Τώρα θέλω να με αφορά η δουλειά που κάνω. Μου έγινε σαφές επίσης ότι έχω πολύ μεγάλη ανάγκη την συντροφικότητα, ότι δε μπορώ να πορεύομαι σε αυτή την ζωή μπαίνοντας στο σπίτι μόνος μου και να κοιτάω το ταβάνι. Έχω ρυθμιστεί σε αυτή την κατεύθυνση. Παλιά περίμενα να μου έρθουν από μόνα τους τα πράγματα».

maestro-1-600x467-1.jpg

Η αποκάλυψη για το Maestro

Μεταξύ άλλων ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε για το Maestro: «Πολλά θα συμβούν στον νέο κύκλο του Maestro. Στο τελευταίο επεισόδιο που είδαμε με όλα τα παιδιά, και ενώ έχουμε διαβάσει το σενάριο, με αυτό που είδαμε σοκαριστήκαμε».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αντίνοος Αλμπάνης: «Αν ήθελα να έχω παιδί, θα το είχα κάνει. Μάλλον δεν το θέλω πολύ»

Ξεσπά ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν είμαι καρκινοπαθής. Γιατί ξυπνάτε δυσάρεστες μνήμες;»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Εγώ λέτε να μην πονάω; Λέτε να χαίρομαι;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved