Survivor 2024: H ένταση στο συμβούλιο και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor 2024: H ένταση στο συμβούλιο και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024: Για ακόμα μία φορά οι κόκκινοι που είχαν χάσει τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη, έχασαν και την ευκαιρία να πάνε σε fun park και να απολαύσουν μία ξέγνοιαστη μέρα με κοκτέιλ και φαγητό που ήταν και το σημερινό μεγάλο έπαθλο του πρώτου αγώνα ασυλίας. 

Οι Μπλε έδειξαν να το καταδιασκεδάζουν, έχοντας κατακτήσει τη νίκη και φυσικά το έπαθλο μετά τον αγώνα, σε αντίθεση με τους κόκκινους που για ακόμα μία φορά έπρεπε να μείνουν πίσω στην καλύβα.

Survivor 2024: Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και το μεγάλο έπαθλο!

Μάλιστα, η απογοήτευση των κόκκινων ήταν έκδηλη και στο συμβούλιο του νησιού που κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

H Σταυρούλα πρωτοστάτησε λίγο πριν την ψηφοφορία, καθώς υποστήριξε πως οι Κόκκινοι ήταν ιδιαίτερα αιχμηροί σε κάποια σχόλια που είχαν κάνει λίγο πριν την τελική νίκη.

Στην ένταση ενεπλάκησαν και πολλοί συμπαίκτες της στην ομάδα των μπλε, ζητώντας εξηγήσεις από τους κόκκινους οι οποίοι έδειχναν να έχουν εκνευρισμό. Μάλιστα η Ασημίνα και η Δαλάκα τα έβαλαν με τον Φάνη, ο οποίος έδειξε επίσης να ενοχλείται από την πλευρά του για την επίθεση που δεχόταν.

Τελικά, το συμβούλιο ολοκληρώθηκε με την ψηφοφορία των Κόκκινων που αποφάσισαν να βγάλουν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους που όπως είπε, ζήτησε οικειοθελώς να μπει σε αυτή τη θέση προκειμένου να μην μπει η Δώρα που την προηγούμενη ήταν τραυματισμένη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved