«Χείμαρρος» η Πιερίδη: «Με ενοχλούν οι ”τσούχτρες” και οι άσχημες κουβέντες που λένε»
Media

«Χείμαρρος» η Πιερίδη: «Με ενοχλούν οι ”τσούχτρες” και οι άσχημες κουβέντες που λένε»

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Αρχικά ανέφερε η τραγουδίστρια: «Τηλεοπτικά είμαι η μόνη που δεν ξέρει τι θα γίνει. Νομίζω ότι τα κανάλια αποφασίζουν και ευελπιστώ μετά το Πάσχα να έχουμε εικόνα», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

Μαριάντα Πιερίδη - Πάνος Ιωάννου: Διαχυτικοί στα μπουζούκια - Τα τρυφερά τετ α τετ

Και πρόσθεσε: «Αν ισχύει ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη κάνουν την πρωινή καθημερινή καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN, τους εύχομαι τα καλύτερα, είναι ένα υπέροχο ζευγάρι».

mariada-pieridi-(1).jpeg

Και υπογράμμισε: «Είμαι πάρα πολύ καλά αυτήν την περίοδο. Πραγματικά περνάω υπέροχα, έχω ηρεμήσει και νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα νιώθω και ακόμα καλύτερα».

Μαριάντα Πιερίδη: Σε σχέση εδώ και 3 μήνες - Αυτός είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Τέλος, η Μαριάντα Πιερίδη σχολίασε τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή: «Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί είναι οι κακεντρεχείς άνθρωποι και οι “τσούχτρες” που κάτι πολύ όμορφο… Οι άσχημες κουβέντες που γίνονται. Οι φωτογραφίες κλπ δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να με πειράζει. Έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά ενάντια σε ανθρώπους που σχολιάζουν την προσωπική μου ζωή, όταν ξεπεραστεί το όριο θα το κάνω. Σηκώνω το τηλέφωνό μου για να μιλήσω με τους υπεύθυνους».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved