Γιάννης Καλλιάνος: «Είπα κάποια πράγματα, ασφαλώς δεν ήθελα να προκαλέσω κακό»
Media

Γιάννης Καλλιάνος: «Είπα κάποια πράγματα, ασφαλώς δεν ήθελα να προκαλέσω κακό»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε στο Πρωινό για τον θάνατο του πατέρα του.

Ο Γιάννης Καλλιάνος είπε: «Με το που πήγε ο πατέρας μου στο Αττικό, ήταν σε ένα ράντζο πάρα πολλές ώρες. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο, δεν μίλησα σε κανέναν, δεν έγινε τίποτα, άφησα τον πατέρα μου να του συμπεριφερθούν όπως συμπεριφέρονται στον κάθε άνθρωπο. Απηύδυσα και το μόνο που έκανα ήταν τις τελευταίες δύο ημέρες να πάρω τον Άδωνι Γεωργιάδη τηλέφωνο για να δούμε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και πότε μπαίνουν στις ΜΕΘ. Τότε εκείνος μου είπε ότι έκαναν συμβούλιο και όλα είναι υπέροχα. Του απάντησα ότι θα πεθάνει ο πατέρας μου και μου είπε ότι δεν είναι ο αρμόδιος για να βάλει τον πατέρα μου στη ΜΕΘ».

kallianos-xaris-damianou.jpg

Και πρόσθεσε: «Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης κι εγώ. Χάθηκε ένα πολύτιμο χρονικό διάστημα 4-5 ημερών. Αρνήθηκε ο διευθυντής πολλές φορές να υπογράψει ώστε να μπει ο πατέρας μου στην πλατφόρμα, δεν θέλαμε να διασωληνωθεί. Δε θέλαμε να πάρουμε τη θέση ενός 20χρονου που έχει τρακάρει με το μηχανάκι και κινδυνεύει η ζωή του. Θέλαμε απλά να είναι σε μία μονάδα που θα υποστηριχθεί καλύτερα. Όταν το αποφάσισε ο διευθυντής, αφού τον παρακαλούσαμε γονυπετής πέντε ημέρες, μετά από λίγες ώρες ο πατέρας μου έπαθε ανακοπή και πέθανε».

kallianos.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θέλω να καταστρέψω την καριέρα κανενός. Υπάρχουν πάρα πολλά μηνύματα που έστελνα στον καθηγητή ευγενέστατα κι εφόσον δεν μου απαντούσε, κάποια στιγμή του λέω: πεθαίνει ο πατέρας μου, τρέξτε όλοι από πάνω. Δεν μου απαντούσε κανείς και μόλις πια πήγε στην εντατική και πέθαινε ο πατέρας μου και δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς του είπα: κύριε καθηγητά μου, αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα και δεν θυμάμαι τώρα… Είπα κάποια πράγματα εκεί πέρα, που ασφαλώς δεν ήθελα να προκαλέσω κακό στον καθηγητή».

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο: Η κηδεία του πατέρα του και το σπαρακτικό μήνυμα

Κούγιας:«Από ό,τι φαίνεται δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Γιάννης Καλλιάνος: Αυτό είναι το ποσό που πήρε ως δώρο ο γιατρός - Ξέσπασε η μητέρα του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved