Ναυάγιο: Ο Όθωνας πολιορκεί τη Λίνα
Media

Ναυάγιο: Ο Όθωνας πολιορκεί τη Λίνα

Ναυάγιο: Ο Βλάσσης φοβάται για τις προθέσεις που έχει ο Δημήτρης για τη Θοδώρα, ενώ την ίδια στιγμή ο Όθωνας πολιορκεί τη Λίνα με τις ευλογίες των γονιών της.

Παράλληλα, η Στέλλα ανησυχεί που η Ειρήνη έχει εξαφανιστεί, ενώ ο παπάς και η παπαδιά περιμένουν νέα του Πέτρου

Το Ναυάγιο:Η Ευγενία μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης χτύπησε τον Ορφέα και...

navagio-vaso.jpg



Η Στέλλα δέχεται μία εξαιρετική πρόταση για δουλειά και ενθουσιάζεται με την ιδέα πως θα επιστρέφει στην ενεργό δράση. Ωστόσο, δεν γνωρίζει ότι ο Παντελίδης μηχανορραφεί ήδη εναντίον της. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη προσπαθεί να εμποδίσει τον Ιπποκράτη να δωρίσει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στον υπουργό.

navagio-(1).jpg

Η μόνη λύση είναι να ρισκάρει ο Πέτρος να την κλέψει από το γραφείο του, κάτι όμως που είναι αρκετά ριψοκίνδυνο, καθώς αν τον πιάσουν θα έχει αμέτρητα προβλήματα. Στην Κρήτη, ο Βλάσσης αρχίζει να παραξενεύεται από τα χατίρια που κάνει ο Γιαννακάκης στη Θοδώρα και φοβάται ότι μπορεί να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Η Μαρία, τώρα, προσπαθεί να τον πείσει πως ο Δημήτρης δεν έχει πονηρές διαθέσεις, χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

navagio.jpg

Παράλληλα, ο Όθωνας βρίσκει μία αφορμή για να πάει στο σπίτι της Λίνας ενώ ο Παντελίδης πιέζει την Αλίκη να μετακομίσει μαζί του και να επισπεύσουν τον γάμο τους. 0 Σάββας, λίγο μετά, προειδοποιεί τον Βασίλη και την Ελένη να μην τολμήσουν να αναστατώσουν τη Στέλλα με τις υποψίες τους για το μωρό.

Πηγή mytv

Το Ναυάγιο: Ο Άγγελος διαδίδει πως άφησε τη Βάσω για μια άλλη γυναίκα

Το ναυάγιο: Ο Θοδωρής Κατσαφάδος «εισβάλλει» στη σειρά - Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Ναυάγιο – Φωτεινή Ντεμίρη: «Με συγκινεί που αναπλάθεται αυτή η εποχή που ήμουν μικρή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved