Το πρωινό: Ματαιώθηκε η εμφάνιση του Μικρούτσικου στον Λιάγκα - Το παρασκήνιο & τα λόγια του Γιώργου
Media

Το πρωινό: Ματαιώθηκε η εμφάνιση του Μικρούτσικου στον Λιάγκα - Το παρασκήνιο & τα λόγια του Γιώργου

 Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησαν να συναντηθούν τηλεοπτικά στο Πρωινό σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου, όμως αυτή η εμφάνιση ματαιώθηκε.

Τι συνέβη; Ποιο είναι το παρασκήνιο;

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε σε story στο Instagram, ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ήταν καλεσμένος στο Πρωινό.

Πρώτος καλεσμένο μετά τις διακοπές του Πάσχα ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Γιώργος Λιάγκας και Ανδρέας Μικρούτσικος συναντώνται τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια και η συνύπαρξη αυτή αναμένεται να βγάλει πολλές ειδήσεις», έγραφε σχετικό άρθρο.

Eurovision 2024 - Λιάγκας κατά Αλευρά - Καλούτα: Όταν έκαναν τα λάθη, πάγωνα, ανατρίχιαζα!

mikroutsikos-12.jpg

Στη συνέχεια ανέβασε ένα άλλο story και έγραψε: «Ο μαγικός κόσμος της τηλεόρασης. Θα σας τα πω όταν γράψω το βιβλίο. Αύριο κανονικά ραντεβού στο Πρωινό».

Ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού αναφέρθηκε στην ματαίωση της εμφάνισής του από την εκπομπή και μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είχε ενημέρωση για την εν λόγω τηλεοπτική εμφάνισή του την Barking Well Media και αναρωτήθηκε ο Γιώργος: «Όμως ένας τέτοιος παρουσιαστής χρειάζεται να πάρει άδεια;»

Συγκεκριμένα είπε ο Γιώργος: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή. Ήταν κανονισμένο από την προηγούμενη εβδομάδα και είχαμε συνεννοηθεί να είναι σήμερα εδώ. Και μάλιστα κάναμε πλάκα χθες με μηνύματα ότι θα τα πούμε σήμερα στην αρένα και χρόνια πολλά κτλ. Τον εκτιμώ πολύ τον Μικρούτσικο και θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος παρουσιαστής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Επειδή η εκπομπή έλειπε μία εβδομάδα, ανήρτησα στα δικά μου social media ότι θα είναι καλεσμένος ο Μικρούτσικος και μαθεύτηκε αυτό εκεί που μαθεύτηκε και με πήρε ο Ανδρέας και μου είπε ότι τώρα που μαθεύτηκε δε μπορώ να έρθω. Μου είπε και άλλα που δε μπορώ να πω».

liagkas-333.jpg

«Δεν είχε πάρει άδεια από το κανάλι για να έρθει;» ρώτησε η Ελένη Βουλγαράκη, με τον Γιώργο να απαντά: «Αν με ρωτάς, δεν σου λέω κάτι που μου είπε, δεν είχε πάρει άδεια. Σου λέω την πεποίθησή μου. Κάποιοι παρουσιαστές και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, δε χρειάζεται να πάρουμε καμία άδεια για να μιλήσουμε οπουδήποτε. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ… Δεν θα τον ρωτούσα για την Καινούργιου γιατί θεωρώ ότι αν έχει να πει κάτι για την κα Καινούργιου δεν ήθελα να το πει μέσω μίας εκπομπής που θα έπαιζε ακριβώς απέναντι. Εγώ δεν θα τον ρώταγα επί τούτου τη γνώμη του για την κα Καινούργιου, τώρα αν έλεγε δε θα μπορούσα να τον λογοκρίνω.»

Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λιάγκας: «Μαθαίνω ότι η Καινούργιου έχει σταθεί οικονομικά στον Μικρούτσικο»

«Η Κατερίνα Καινούργιου έκλαιγε με αναφιλητά! Έπαθε σοκ! Ο Μικρούτσικος πειράχτηκε με…»

Ετεοκλής Παύλου: Από τον Μικρούτσικο δεν άκουσα κάτι που δεν έχει πει στον αέρα της εκπομπής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved