Survivor: Η κατάρρευση του Σταμάτη μετά την ήττα του, η ομάδα που κέρδισε ασυλία & ο 1ος υποψήφιος
Media

Survivor: Η κατάρρευση του Σταμάτη μετά την ήττα του, η ομάδα που κέρδισε ασυλία & ο 1ος υποψήφιος

Survivor 2024: Απόψε (12/5) μπήκαν σε νέες περιπέτειες οι παίκτες του ελληνικού ριάλιτι επιβίωσης αφού έμαθαν από τον Γιώργο Λιανό σε έκτακτο συμβούλιο πως από εδώ και στο εξής θα έχουν να κάνουν και με τους Τούρκους παίκτες. 

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν ο παρουσιαστής, για τις επόμενες δύο εβδομάδες το παιχνίδι θα παίζεται εντελώς διαφορετικά με μία μίξη παικτών Ελλήνων και Τούρκων που κάνει την επιβίωση ακόμα πιο μεγάλη πρόκληση στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Η ανακοίνωση Λιανού που άφησε άφωνους τους παίκτες για τις μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι

SURVIVOR-(05).jpg

Απόψε, λοιπόν παρακολουθήσαμε αγώνα μεταξύ των δύο εθνοτήτων, με τον Σταμάτη όμως να καταρρέει μετά την ήττα του και να λέει ότι δεν μπορεί να σηκωθεί!

Τελικά τη νίκη κατέκτησαν οι Μπλε, με τους Κόκκινους να αποχωρούν από τον στίβο μάχης κατηφείς αλλά χαρούμενοι που πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις με νέους αντιπάλους.

Μετά τη νίκη των Μπλε, οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν στο συμβούλιο για τον παίκτη εκείνο που θα έβγαινε υποψήφιος προς αποχώρησης μετά την ήττα της πρώτης ασυλίας. Με τρεις ψήφους οι Κόκκινοι έβγαλαν στον... τάκο τη Δώρα που βρέθηκε να διεκδικεί την παραμονή της στο παιχνίδι και την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024: Η ανακοίνωση του Λιανού «παγώνει» τους παίκτες - «Από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει»

Ασημίνα Χατζηανδρέου - Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το Survivor: «Τελειώνει κάτι όταν...»

Survivor – Χρύσα: «Χώρισα από τον σύντροφό μου» - Τι τρέχει με τον Φάνη Μπολέτση;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved