Τροχός της Τύχης - Δεν ξανάγινε! Βρήκε τον γρίφο στο τελευταίο δευτερόλεπτο & κέρδισε το αυτοκίνητο!
Media

Τροχός της Τύχης - Δεν ξανάγινε! Βρήκε τον γρίφο στο τελευταίο δευτερόλεπτο & κέρδισε το αυτοκίνητο!

Τροχός της Τύχης: Είναι από τις στιγμές εκείνες που δεν μπορεί κανείς να πιστέψει στα παιχνίδια της τύχης και η παίκτρια απόψε του τηλεπαιχνιδιού του Star, είχε μεγάλη ρέντα! 

Ο λόγος για τη νεαρή Κατερίνα η οποία έφτασε στον τελικό, έχοντας κερδίσει ήδη 3000 ευρώ! Όταν λοιπόν έφτασε στον τελευταίο γρίφο ενημερώθηκε ότι το θέμα ήταν πολιτική.

O Τροχός της Τύχης: Μέσα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα βρήκε τον γρίφο και κέρδισε 3.900 ευρώ!

troxos-sosto.jpg

Τα γράμματα που είδε στην οθόνη με τον γρίφο ήταν το Π, το Λ και το Σ και η Κατερίνα ζήτησε τα εξής γράμματα που δικαιούταν: το Ρ, το Κ, το Μ και το Ο.

Tα γράμματα μπήκαν στην οθόνη και ξεκίνησε ο χρόνος που της δινόταν για να βρει τον γρίφο και η Κατερίνα έδειχνε να σκέφτεται, να στύβει το μυαλό της για να καταφέρει να βρει τον γρίφο.

Κυριολεκτικά στην εκπνοή του χρόνου, η Κατερίνα είπε τον γρίφο που ήταν «Πολιτικές περιφέρειες» και ενθουσίασε τον Πέτρο Πολυχρονίδη που δεν πίστευε τι είχε καταφέρει η παίκτρια.

troxos-2.jpg

Η έκπληξή του όμως ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν διαπίστωσε ότι στον φάκελο που είχε επιλέξει στον τελευταίο τροχό, δεν αναγραφόταν κάποιο ποσό που θα προστίθεντο στα 3000 ευρώ που είχε κερδίσει ήδη από τους προηγούμενους γύρους αλλά το αυτοκίνητο που είναι ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού!

Κάτι που ξετρέλανε και την ίδια την Κατερίνα η οποία ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μαζί φυσικά με τον παρουσιαστή. Δείτε το εν λόγω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved