Τάσος Χαλκιάς: Τη φορά που το Λαβ Σόρρυ έκανε 45%, η Μαβίλη μας είπε ότι φταίμε εμείς
Media

Τάσος Χαλκιάς: Τη φορά που το Λαβ Σόρρυ έκανε 45%, η Μαβίλη μας είπε ότι φταίμε εμείς

Ο Τάσος Χαλκιάς (Σάκης), ο Περικλής Λιανός (Περικλής) και η Θέμις Μαρσέλου (Άρτα) διηγούνται άγνωστες ιστορίες πίσω από τα γυρίσματα του Λαβ Σόρρυ

Τρεις δημοφιλείς πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του MEGA, «Λαβ Σόρρυ», συναντιούνται ξανά 30 χρόνια μετά τα γυρίσματα της σειράς.

«Δεν ξέρω αν η Ελένη Μαβίλη εμπνεύστηκε τον ρόλο του ‘Σάκη του υδραυλικού’ από μένα ή μόλις είδε εμένα σκέφτηκε να μου δώσει τον ρόλο», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Η ατάκα της Λίλη ‘παρακαλώ πολύ’ έχει μείνει πιο κλασική από τη δική μου ατάκα ‘προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη’. Τη φορά που το ‘Λαβ Σόρρυ’ έκανε 45%, η Μαβίλη μας είπε ότι φταίμε εμείς, είχαμε φτάσει και το 68%. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δεν ήταν εξοικειωμένη με τις ερωτικές σκηνές, ήταν άβγαλτη κι έπρεπε εγώ να την πάρω από το χεράκι. Στην σκηνή με την κουβέρτα, η σκηνοθέτις μάς σκέπασε και μας άφησε, της φώναξα ‘θες κάτι από εμάς;’. Άκουσα πάρα πολλά επειδή κυκλοφορούσα γυμνός με μια πετσέτα. Για το δασύτριχο στήθος μου και μου έλεγαν ότι κάνω επίδειξη της γύμνιας μου», συμπληρώνει.

image-(1).jpg

Αναφερόμενος στη σειρά, ο Περικλής Λιανός σημειώνει:

«Έκανα τον γιατρό συνάδελφο της ‘Λίλη’ και κολλητό φίλο του αρραβωνιαστικού της, τον ‘Τηλέμαχο’, που όμως η Μαβίλη δεν τον εμφάνισε ποτέ στο σήριαλ. Μπήκα ξαφνικά στο σήριαλ, είχα μια καούκα τότε, ήταν φρικτό. Ο Τάσος ήταν sex symbol, έπρεπε να βγαίνει από το μπάνιο και να είναι βρεγμένος. Σφάζονταν ποια θα προλάβει να τον βρέξει».

«Μια φορά το σήριαλ έκανε 45% και η Μαβίλη ήταν πολύ θυμωμένη, δε μιλιόταν, μας είπε ότι πέσαμε. Ο ‘Σάκης’ και η ‘Λίλη’ έγιναν τότε και λαμπάδες το Πάσχα, πήγα κάπου και μου έφεραν μια λαμπάδα ‘Σάκης’, τόση απήχηση είχε η σειρά», συμπλήρωσε.

PAGIDEYMENOI-TASOS-XALKIAS.jpg

Από την πλευρά της, η Θέμις Μαρσέλου λέει:

«Στο ‘Λαβ Σόρρυ’ όλα πήγαιναν πάρα πολύ γρήγορα, έβρισκες τα κείμενα γραμμένα παντού στα πατώματα, στα κάδρα, υπήρχαν παντού σκονάκια. Αυτή η σειρά είχε τόση απήχηση που ο ‘Σάκης’ και η ‘Λίλη’ δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο. Υπήρξε στιγμή που με πλήρωσαν και μου έδωσαν τα διπλά λεφτά, νόμιζα ότι πληρωνόμουν για δύο επεισόδια, μου είπαν ότι μου έκαναν αύξηση».

Η ίδια συμπληρώνει:

«Υπήρχε τέτοιο θέμα με τη σειρά, πώς θα τελειώσει, που ακόμη και σε εμάς δεν έλεγαν το τέλος, κι εμείς το μάθαμε στο μακιγιάζ. Στο τελευταίο επεισόδιο υπήρχε μια μελαγχολία. Η Χριστίνα Βαρζοπούλου, που έκανε τη μαμά μου, δεν μπορούσε να τελειώσει μια σκηνή, την έπιαναν τα κλάματα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved