Σάκης Τανιμανίδης: «Βλέπεις το σαρδόνιο χαμόγελό μου, άσε να κρατήσω και κάτι κρυφό»
Media

Σάκης Τανιμανίδης: «Βλέπεις το σαρδόνιο χαμόγελό μου, άσε να κρατήσω και κάτι κρυφό»

O Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για τα τηλεοπτικά του σχέδια, για το Dragons Den, το World Party αλλά και για την καθημερινότητα με τις δίδυμες κόρες του.

Αρχικά είπε: «Με βλέπεις για αυστηρό τύπο; Θα μπορούσα εγώ να είμαι ο αυστηρός; Η Χριστίνα είναι αυστηρή με τις οθόνες, να μην περνάνε τα κορίτσια πολύ χρόνο στις οθόνες, και με το να τρώνε υγιεινά. Καμιά φορά, αν με δει να τις βάζω βίντεο, με ρωτάει γιατί; Είμαστε από αυτά τα βαρετά σπίτια με τα υγιεινά φαγητά, αποφεύγουμε τη σοκολάτα. Η αλήθεια όμως είναι ότι, αν δώσεις ένα παγωτό σε ένα παιδάκι, σε κοιτάζουν ενθουσιασμένα και αυτό για τους γονείς είναι μεγάλη χαρά. Οπότε τρώνε και τα γλυκάκια τους».

Σάκης Τανιμανίδης: Το πάρτι γενεθλίων, o χορός με την Χριστίνα Μπόμπα και τα παθιασμένα φιλιά

Photo-shared-by-Sakis-Tanimanidis-on-April-20-2023-tagging-@carrera..jpg

Και παραδέχθηκε: «Έχουμε σκεφτεί πράγματι με τον Γιώργο Μαυρίδη να κάνουμε ξανά το World Party στο μέλλον. Εάν γίνει, θα το μάθετε. Το Dragons Den συνεχίζει κανονικά και του χρόνου, θέλουμε να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τον κόσμο και να του δείχνουμε τον δρόμο της επιχειρηματικότητας».

Και για την κριτική επιτροπή στον τρίτο κύκλο του Dragons Den: «Βλέπεις το σαρδόνιο χαμόγελό μου, που λένε; Άσε να κρατήσω και κάτι κρυφό…».

Photo-by-Sakis-Tanimanidis-on-April-19-2023..jpg

Και σε άλλο σημείο είπε: « Υπάρχουν συζητήσεις αλλά τα κανάλια, επειδή είναι και λίγα, γνωρίζουν μεταξύ τους ποιες είναι οι δεσμεύσεις που έχει ένας παρουσιαστής-παραγωγός. Αν ξέρουν ότι εσύ είσαι καλά εκεί που είσαι, δεν θα έρθουν να σου προτείνουν κάτι. Έρχονται τη στιγμή που βλέπουν ότι υπάρχει έδαφος για συζήτηση».

Μπόμπα: Στην κουζίνα με τις κόρες της! Το τραπέζι με τις λιχουδιές και τα τεράστια ντουλάπια

Μπόμπα: Έφτιαξε το «πιο υγιεινό cheesecake του πλανήτη Γη» και έδωσε τη συνταγή

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Ο τεράστιος και καταπράσινος κήπος τους είναι… αριστούργημα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved