Μαλέσκου: «Αυτή τη στιγμή κρίνομαι και αμφισβητούμαι από πολλούς ανθρώπους στην τηλεόραση»
Media

Μαλέσκου: «Αυτή τη στιγμή κρίνομαι και αμφισβητούμαι από πολλούς ανθρώπους στην τηλεόραση»

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό Σου Σου και μίλησε για το TV Queen, τις αρνητικές κριτικές και τα νούμερα τηλεθέασης.

Αρχικά είπε: «Το TV Queen είναι μια ευχάριστη πρόκληση. Τις διαγωνιζόμενες τις βλέπω αποφασισμένες. Έχω ξεχωρίσει μερικές διαγωνιζόμενες που έχουν ζήλο και θα κερδίσουν μια θέση στην τηλεόραση».

maleskou821.jpg

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε κρίνομαι και αμφισβητούμαι από πολλούς ανθρώπους στην τηλεόραση. Δεν δίνω σημασία στις αρνητικές κριτικές, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Πλέον διαχειρίζομαι τις αρνητικές κριτικές με διαφορετικό τρόπο, στο παρελθόν τις άφηνα να με επηρεάζουν χωρίς να το εκδηλώνω. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου».

Photo-by-Ioanna-Maleskou-on-May-08-2024.-May-be-an-image-of-1-person-and-top..jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Μετά το TV Queen δεν έχω κάποιο τηλεοπτικό πλάνο στο μυαλό μου, πηγαίνω με τη ροή των πραγμάτων. Δεν κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά τους ανθρώπους και το κανάλι που συνεργάζομαι. Στο παρελθόν μου έκανε εντύπωση ότι όλος ο κόσμος είχε άποψη για τα νούμερα τηλεθέασης».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved