Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος και η Αφροδίτη αποφασίζουν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος και η Αφροδίτη αποφασίζουν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους

Καταγιστικές οι εξελίξεις, απόψε, 20 Μάη στη Γη της Ελιάς!

Η Μαρίνα και ο Μάνος αναρωτιούνται μήπως ο Ισίδωρος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που τους κρύβει. Η Χάιδω ζητά από τον Παρασκευά να συνεχίσει να μένει στο σπίτι της καθώς τον βλέπει πλέον σαν παιδί της.

gi-tis-elias.jpg

Εκείνος με τη σειρά του της εξομολογείται τις πιέσεις που δέχεται προκειμένου να παντρευτεί την Ειρήνη και η Χάιδω αποφασίζει να επέμβει. Η Άννα προμηθεύεται καραμπίνες και, όπως φαίνεται, η σκοποβολή είναι το αγαπημένο τους χόμπι.

Ο Στάθης και η Αριάδνη μετρούν αντίστροφα τις ημέρες μέχρι τη γέννα της Ιουλίας. Ο Χρήστος και η Αφροδίτη αποφασίζουν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, αλλά εκείνος δεν λέει να ξεπεράσει την Αριάδνη.

i-gi-tis-elias-1024x683.jpg

Η Αθηνά και ο Τζον ετοιμάζονται να αγοράσουν βέρες. Ο Δημοσθένης παίρνει ένα ακριβό δώρο στον Παρασκευά για να τον καλωσορίσει στην οικογένεια, αλλά εκείνος δεν το δέχεται...

i-gi-tis-elias-1.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε: Η επιστροφή της Χάιδως χαροποιεί τον Λυκούργο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως θέλει τον χρόνο της μέχρι να μπει πάλι η ζωή τους σε μια κανονικότητα. Η Ισμήνη ειδοποιεί τον Κουράκο για τις απειλές που δέχεται από την Αντωνία κι εκείνος αναλαμβάνει να της κάνει μία προειδοποίηση. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να προχωρήσει σε κανονικό αρραβώνα με την Ειρήνη κι εκείνος ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από αυτή τη δέσμευση. Η Θεοδώρα επιστρέφει στο σπίτι της Μαργαρίτας. Η Αριάδνη προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μια σειρά μετά την απόρριψη του Χρήστου, αλλά αρνείται να φύγει από την ταβέρνα. Η Μαργαρίτα εξακολουθεί να δέχεται επίθεση φιλίας από την Αρετή. Ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν πως ο Ισίδωρος είπε ψέματα σχετικά με το ταξίδι του στο Λονδίνο...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved