Τριαντάφυλλος κατά Δάντη: Θα πρόσεχα πολύ μην καταντήσω ο Μίκι Μάους της Ελλάδος. Τον προκαλώ...
Media

Τριαντάφυλλος κατά Δάντη: Θα πρόσεχα πολύ μην καταντήσω ο Μίκι Μάους της Ελλάδος. Τον προκαλώ...

Χείμαρρος ο Τριαντάφυλλος κατά του Χρήστου Δάντη, ο οποίος είπε ότι είναι φάλτσος.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν στο Πρωινό και ανέφερε: «Όταν είσαι πάνω από δέκα χρόνια ενεργός στο χώρο, δεν είσαι τυχαίος. Ο Χρήστος Δάντης δεν μπορεί να με χτυπήσει καλλιτεχνικά, ο κόσμος έχει αποδείξει ποιος είναι ο Ντάφυ. Μαγαζιά, συναυλίες, δισκογραφία, με αυτά που έχω γράψει στη Νατάσα. Σε όλες τις εκπομπές τραγουδάω live και χωρίς επεξεργασία».

Και πρόσθεσε: «Όταν γύρισα από το Survivor, ο Χρήστος μού έλεγε “είσαι φωνάρα, σε αγαπάω”. Στήριξα την Ασημίνα πολλές φορές. Καλώς ή κακώς εγώ αγαπώ πολύ το Survivor, βγήκα νικητής από ‘κει και ίσως από τους πιο μεγάλους νικητές. Δεν έχουν σημασία τα λεφτά, αλλά η αγάπη του κόσμου.

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Πώς γεμίζουν τα μαγαζιά αφού είμαι φάλτσος;» - Οι νέες σπόντες

dafi.jpg

Ποτέ δεν έχω θίξει σπίτια και καριέρες. Να βάλουμε τα stories μου να δούμε αν έχω θίξει την Ασημίνα. Δεν την έχω θίξει ποτέ, δεν έχω πει καμία κακία ούτε για την ίδια, ούτε για τον Χρήστο. Έκανα χιούμορ ότι είναι τουρίστρια, επειδή για καιρό δεν έπαιζε».

Και σε άλλο σημείο δεν δίστασε να πει ο Τριαντάφυλλος: «Εμένα, αν με αποκαλούσαν Μίκι Ρουρκ της Ελλάδος, θα πρόσεχα πάρα πολύ μην καταντήσω ο Μίκι Μάους της Ελλάδος. Τον προκαλώ να τραγουδήσουμε live. Στα ροκ και στα ξένα είναι πολύ καλός, στα λαϊκά δεν τον βλέπω καθόλου!».

triantafullos-dantis.jpg

NDPPHOTO

Και υπογράμμισε: «Το να θες να προστατέψεις τη γυναίκα σου, την προστατεύεις με άλλο τρόπο, όχι χτυπώντας την καριέρα του άλλου με τόσο άσχημο τρόπο και κακία. Με αυτό που είπε είναι σαν να λέει στον κόσμο ότι δεν ακούει καλά, στους επιχειρηματίες που έχω συνεργαστεί».

Και του αφιέρωσε ένα τραγούδι του: «Αν τον δω από κοντά, θα του πω “είσαι μια παραίσθηση που φεύγεις και γυρνάς, μπαίνεις στο δωμάτιο, στις μύτες περπατάς και αρχίζεις να μιλας… Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, που χωρίσαμε φταις, τίποτ’ άλλο μην λες, σκάσε, σκάσε”».

dantis-asimina.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Με μονόπετρο στο χέρι η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ο γάμος μου με τον Χρήστο Δάντη θα είναι...»

Χρήστος Δάντης: Ξεσπά κατά του Άρη Σοϊλέδη - «Είναι αναξιοπρεπής & βρίζει έναν άνθρωπο που...»

Σκορδά σε Χατζηανδρέου:«Κάντε κοντινό, σου έκανε πρόταση γάμου ο Δάντης;»- Το μονόπετρο & η απάντηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved