Ελένη Μενεγάκη: Όταν χώρισα από τον Λάτσιο, είχα τρομοκρατηθεί με την έκταση που είχε πάρει...
Media

Ελένη Μενεγάκη: Όταν χώρισα από τον Λάτσιο, είχα τρομοκρατηθεί με την έκταση που είχε πάρει...

Η Ελένη Μενεγάκη σχεδόν δεκαπέντε χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο μίλησε για τις διαστάσεις που είχε πάρει τότε ο χωρισμός της και πως είχε αισθανθεί.

Αφορμή για να μιλήσει για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο ήταν οι δηλώσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου για τον χωρισμό του.

Ο ηθοποιός ανέφερε: ««Όταν υπάρχει ένας χωρισμός, πρέπει να σκεφτείς το παιδί και ότι είναι προτεραιότητα. Κάνουμε τα πάντα για το παιδί και συνεχίζει ο καθένας τη ζωή του. Δεν θα ήμουν σε ένα γάμο ή μια σχέση για το παιδί, αλλά δεν το κατακρίνω γιατί μπορεί να αλλάξει κάτι στη συνέχεια. Δεν μπορώ να περάσω τη ζωή μου και να πω ότι τελικά έμεινα σε μία σχέση που δεν πήγαινε και έμεινα για το παιδί. Νομίζω πως ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι κι αγαπημένοι, παρά με δύο ανθρώπους που είναι σε μία σχέση για να το καλύψουν αυτό και είναι δυστυχισμένοι και καταπιεσμένοι».

Μενεγάκη: Το Σαββατοκύριακο στα Άχλα με την οικογένειά της μέσα από τον φακό της & ο γρίφος της

eleni-menegaki.jpg

Και η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τον δικό της χωρισμό από τον Γιάννη Λάτσιο και τις διαστάσεις που είχε πάρει: «Αν δεν είναι ευτυχισμένος ο ένας μέσα στον γάμο, δεν είναι και ο άλλος… Η εποχή πάει αλλού, αυτό βλέπω. Θυμάμαι όταν εγώ χώρισα πριν περίπου δεκαπέντε χρόνια ήταν λες και είχε γίνει… θέλω να πω ότι και εμένα με είχε τρομοκρατήσει με την έκταση που είχε πάρει το θέμα….»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Άγγελος Λάτσιος: H νέα του ανάρτηση και οι απορίες των followers που έμειναν αναπάντητες

«Μαζί τους κάθε μέρα είναι γιορτή» - Ελένη Μενεγάκη-Μαρίνα & Ματέο στο πιο υπέροχο Κυριακάτικο καρέ

Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε φωτογραφία από την αγαπημένη της Άνδρο: «Αυτό το μέρος μού πάει πολύ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved