Ανατροπή στη prime time του Alpha – Μετά τον Σασμό έρχεται ο «Άγιος έρωτας»
Media

Ανατροπή στη prime time του Alpha – Μετά τον Σασμό έρχεται ο «Άγιος έρωτας»

Σε μια σημαντική ανατροπή στο παρά πέντε της σεζόν καταλήγει ο σχεδιασμός του Alpha για το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου.

Μετά το τέλος του «Σασμού», που αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά της prime time για τρία χρόνια χαρίζοντας στο κανάλι υψηλές τηλεθεάσεις ο Alpha στράφηκε αρχικά στη σειρά «Παναγία της φωτιάς», που βασίζεται επίσης σε βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, αλλά τελικά αποφάσισε να προχωρήσει με μια άλλη καθημερινή σειρά στο νευραλγικό slot των 21:00. Και το όνομα αυτής «Άγιος έρωτας».

sasmos.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα love story εποχής στο οποίο κεντρικό πρόσωπο είναι ένας νεαρός παπάς που επιστρέφει στην πόλη του μετά από μακρά απουσία. Η σειρά θα διαδραματίζεται σε πόλη της επαρχίας στη μετεμφυλιακή Ελλάδα, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται μια πλούσια οικογένεια που διαφεντεύει την περιοχή και έχει ένα εμπορικό κέντρο όπου εργάζεται σχεδόν όλη η πόλη.

Στην ιστορία δημιουργούνται ερωτικά μπερδέματα τόσο ανάμεσα στα νεαρά όσο και στα μεγαλύτερης ηλικίας πρόσωπα της σειράς ενώ στη μέση βρίσκεται ο παπάς. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά και στο Ναύπλιο.

Ο «Άγιος έρωτας» αποτελεί adaptation ξένου φορμάτ σε ελεύθερη μεταφορά, ενώ τη σειρά υπογράφει η εταιρεία παραγωγής του Διονύση Παναγιωτάκη, Primavisione. Το κάστινγκ βρίσκεται σε εξέλιξη

Πηγή Real

Η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται στον Alpha και είναι συναρπαστική

Μυθοπλασία Alpha: Φιναλίστ ξανά στα Ευρωπαϊκά βραβεία GEMA

Τέλος το J2US από τον Alpha - Δεν πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved