Κώστας Νικούλι: Τα μελλοντικά του σχέδια & η σειρά που θα συμμετέχει στο Mega
Media

Κώστας Νικούλι: Τα μελλοντικά του σχέδια & η σειρά που θα συμμετέχει στο Mega

Στον καναπέ της «Ελένης» βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κώστας Νικούλι.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, την επιστροφή του στην «Παραλία» και τα μελλοντικά του σχέδια.

«Είχα κάποιες πληροφορίες για το ποιος μπορεί να σκότωσε την Ρηνιώ, την κοπέλα μου στη σειρά, αλλά ο βασικότερος λόγος ήταν ότι ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε δεν ήταν βασικός ύποπτος. Είχα αυτά τα στοιχεία και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Ολοκληρώνεται ο ρόλος μου, έχω άλλα πρότζεκτ, άλλα πράγματα που τρέχουν για την επόμενη σεζόν».

kostas-nikouli9.jpg

Για τις επιλογές που κάνει τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή λέει:

«Η ταχύτητα με φθείρει και δε με αφήνει να απολαύσω άλλα πράγματα, και με την τηλεόραση και με το θέατρο, πιο πολύ από την άποψη της καλλιτεχνικής επιλογής που θα μου δώσει πίσω κάτι εμένα και θα είμαι εγώ ικανοποιημένος. Προέκυψαν και επαγγελματικές επιλογές που για μένα ήταν προτεραιότητες. Όταν υπάρχει μια εσωτερική ηρεμία μπορεί μετά να υπάρχει μια επιλογή και στα επαγγελματικά. Από το ποιόν της δουλειάς που θα κάνεις, από εκεί θα υπάρχει και συνέχεια ή όχι. Αν δώσεις προσοχή σε ένα πρότζεκτ και το κάνεις όσο καλύτερα γίνεται, από εκεί έρχεται η συνέχεια. Έβαλα αυτόν τον στόχο για τον εαυτό μου και μέχρι τώρα με έχει πάει πολύ καλά».

nikouli-32.jpg

Η νέα σειρά στο MEGA

Ο γνωστός ηθοποιός θα συμμετέχει στην τηλεοπτική μεταφορά «του διηγήματος ‘Ο κατάδικος’ του Θεοτόκη, που θα ονομάζεται ‘Οι αθώοι’».

«Είναι ένα πρότζεκτ 16 επεισοδίων, θα ξεκινήσουμε γυρίσματα αρχές Ιουλίου και θα πάει ένα, ενάμιση χρόνο».

Η νέα αυτή σειρά θα προβληθεί από το MEGA.

nikouli-(1).jpg

Για τα μελλοντικά του σχέδια αναφέρει:

«Υπάρχει ένας βασικός στόχος, να είμαι υγιής, να απολυμάνω τη ζωή μου. Πολλές φορές πιεζόμαστε με βάση αυτά που τρέχουν εκείνη την περίοδο και πολλές φορές δεν έχουμε τον έλεγχο πάνω σε αυτό. Εκεί έρχεται η πίεση. Δεν είναι ότι ήταν μαύρη η ζωή μου, απλά κατάλαβα ότι δεν είμαι εγώ παραγωγικός με αυτόν τον τρόπο, δεν ήταν μια πίεση που δεν μπορούσα να την ελέγξω, εντόπισα αυτό που με δυσκόλευε και προσπάθησα να το αλλάξω και να κάνω αυτό που θέλω εγώ να κάνω χωρίς να λέω ναι σε πράγματα που μπορεί να θέλει κάποιος άλλος».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Κατερίνα Μαούτσου.

«Είναι καλό που είμαστε στην ίδια δουλειά, μπορώ να επικοινωνήσω ανησυχίες και δυσκολίες. Βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved