Ψυχοκόρες – Λουιζίδη: «Ένιωσα πως συναντιέμαι πυρηνικά κάπου με τη Φρόσω»
Media

Ψυχοκόρες – Λουιζίδη: «Ένιωσα πως συναντιέμαι πυρηνικά κάπου με τη Φρόσω»

Ψυχοκόρες: Για τη συνεργασία της με τη σειρά, η οποία είναι η πρώτη τηλεοπτική της εμπειρία αλλά και για το τι ήταν αυτό που την άγχωσε περισσότερο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Λουιζίδη.

Πώς προέκυψε η συνεργασία για τη σειρά και ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις;

Η πρόταση προέκυψε από την εταιρία που είχε αναλάβει το casting για τη σειρά. Μου είχε κάνει εντύπωση η επιμέλεια της διαδικασίας των ακροάσεων και η έρευνα που είχε ήδη γίνει πάνω στο κείμενο και τους χαρακτήρες. Όταν διάβασα πρώτη φορά την περιγραφή του ρόλου, ένιωσα πως συναντιέμαι πυρηνικά κάπου με τη Φρόσω. Οχι τόσο σε αυτά που της συμβαίνουν μέσα στην ιστορία όσο στο πώς αντιμετωπίσει τον εαυτό της και τις καταστάσεις στις οποίες βρίσκεται.

Ψυχοκόρες: Το spoiler για το ανατρεπτικό τέλος της σειράς: «Θα τελειώσει με έναν τρόπο που…»

louzidi.jpg

Μιλώντας για μία μεγάλη παραγωγή, με τι αγχώθηκες περισσότερο;

Με το αν θα καταφέρω να υπερασπιστώ τον χαρακτήρα και την ιστορία της Φρόσως. Αν θα μπορέσω δηλαδή μέσα από το κείμενο να πλάσω έναν χαρακτήρα ανθρώπινο, φθαρτό, που πάσχει και δρα με συνέπεια στο παρελθόν και το ποιόν του.

louizidi-psyxokores.jpg

Τηλεοπτική εμπειρία δεν υπήρχε, σωστά; Πώς είναι το Βάπτισμα του πυρός;

Ήταν μια ευτυχής συνθήκη, για την οποία είμαι ευγνώμων, αφού βρέθηκα ανάμεσα σε ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν χώρο και χρόνο να κάνω λάθη και να προσπαθήσω ξανά και ξανά. Προσπαθώ να βλέπω τη μετάβαση στον επαγγελματικό χώρο ως μια συνέχεια των θεατρικών μου σπουδών. Μέσα από τις «Ψυχοκόρες» εξασκούμαι στην υποκριτική στην κάμερα και στη δημιουργία ενός χαρακτήρα που αλλά μέσα από την ιστορία, με τη μόνη διαφορά ότι τα βήματα αυτής μου της εκπαίδευσής μπορεί να τα δει όποιος επιθυμεί και όχι μόνο οι συμφοιτητές μου στη σχολή.

Πηγή Τύπος tv

Ψυχοκόρες - Άννα Λουιζίδη: Το spoiler για το φινάλε της σειράς – «Το τέλος θα είναι ανθρώπινο…»

Ασλάνογλου: Η σκηνή στις Ψυχοκόρες που «φόρτισε» τη Λουιζίδη: «Την έπιασα από το χέρι και…»

Ψυχοκόρες–Λουιζίδη: Το spoiler για τη σχέση της Φρόσως με τον Μέλιο είναι αυτό που θέλουμε να δούμε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved