Ψυχοκόρες: «Η Φρόσω γίνεται αγρίμι» - Οι ανατρεπτικές εξελίξεις!
Media

Ψυχοκόρες: «Η Φρόσω γίνεται αγρίμι» - Οι ανατρεπτικές εξελίξεις!

Ψυχοκόρες: Για την εξέλιξη της ηρωίδας της αλλά και για το αν θα συνδεθεί με τις αδερφές της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Λουιζίδη.

Πώς θα δούμε τη Φρόσω να εξελίσσεται ως ηρωίδα; Spoilers σε θέλουν να κληρονομείς την περιουσία, να γίνεσαι εσύ το «αφεντικό» του σπιτιού...

Η Φρόσω γίνεται αγρίμι για να διεκδικήσει ότι είναι άνθρωπος σε έναν κόσμο που τη θεωρεί ζώο. Καταλαβαίνει ότι για να προστατεύσει τόσο τον εαυτό της όσο και το παιδί της πρέπει να αποκτήσει εξουσία. Σε αυτή την πορεία αποκτά τη λανθασμένη άποψη ότι για να μην είσαι θύμα πρέπει να είσαι θύτης, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται και η ίδια να αδικήσει προσπαθώντας να δικαιωθεί.

louizidi-psyxokores.jpg

Τελικά, η Φρόσω θα ενωθεί με τις αδελφές της στο φινάλε;

Στις συνθήκες που αντιμετωπίζει η Φρόσω στο «νέο της σπίτι» η επανένωση με τις αδελφές της μοιάζει ουτοπική, καθώς κάθε μέρα έρχεται αντιμέτωπη με νέα και πρωτόγνωρα για αυτήν εμπόδια. Για να τις αναζητήσει και να καταφέρει να τις βρει πρέπει πρώτα να σταθεί στα πόδια της.

Ποια θα ήθελες να είναι τα επόμενα βήματά σου;

Θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα στην πορεία της ζωής μου να γνωρίσω όσο το δυνατόν περισσότερους και αντιδιαμετρικούς ρόλους, έργα, συγγραφείς και σκηνοθέτες μπορέσω σε ένα γόνιμο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Πηγή Τύπος tv

Ψυχοκόρες: Το spoiler για το ανατρεπτικό τέλος της σειράς: «Θα τελειώσει με έναν τρόπο που…»

Ψυχοκόρες - Άννα Λουιζίδη: Το spoiler για το φινάλε της σειράς – «Το τέλος θα είναι ανθρώπινο…»

Ασλάνογλου: Η σκηνή στις Ψυχοκόρες που «φόρτισε» τη Λουιζίδη: «Την έπιασα από το χέρι και…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved