Προξενιό: Η αντίστροφη μέτρηση της τραγωδίας ξεκινά…
Media

Προξενιό: Η αντίστροφη μέτρηση της τραγωδίας ξεκινά…

Προξενιό: Η ηρωίδα φοβάται περισσότερο από ποτέ, με την αντίστροφη μέτρηση της τραγωδίας να έχει ξεκινήσει...

Το καλοκαίρι του 1960 έχει μπει για τα καλά, επιφυλάσσοντας αλλαγές. Η αρρώστια της Κυριακούλας δεν φέρνει κοντά μόνο αυτήν και τη Στάσα, αλλά και τη Φιλιώ με τον γιατρό Γκλαβάνη, που αρχίζει να επισκέπτεται όλο και συχνότερα το σπίτι Ραζίνη όταν ο Γρηγόρης δεν βρίσκεται εκεί.

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης μαθαίνει την αλήθεια για την Ιουλία και τον Γρηγόρη

Το ίδιο σπίτι, όμως, έχει αρχίσει να γυροφέρνει και ο νεαρός εκδότης Αλκής Μακρής, συνοδεύοντας την Αλεξάνδρα, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τη μητέρα της. Ένα δείπνο στο σπίτι μαζί με την Κυριακούλα θα είναι η αφορμή για τους δύο νέους να προχωρήσουν τα πράγματα περισσότερο απ’ όσο όχι μόνο περίμεναν, αλλά ίσως και απ’ ό,τι μπορούν να αντέξουν. Στο μεταξύ, η εμφάνιση ενός νέου προσώπου, που γοητεύει με την παρουσία του τους κοσμικούς κύκλους της Λάρισας, θα δημιουργήσει νέες, αναπάντεχες αναταράξεις. Κανείς ακόμα δεν μπορεί να φανταστεί το εύρος των αποκαλύψεων. Ούτε καν η Ιουλία, που πιστεύει ότι το μυστικό της έχει θαφτεί για πάντα στο παρελθόν. Ομως, οι ανατροπές στη ζωή γίνονται εκεί όπου δεν το περιμένεις.

proxenio.jpg

Ο φόβος ότι θα αποκαλυφθεί το κρησφύγετο του Επιφανίου τον κάνει να σκέφτεται πώς θα καταφέρει να κρυφτεί, διατηρώντας παράλληλα την επαφή του με τον Χρήστο, που παραμένει στην Αθήνα και συνειδητοποιεί με τρόμο και τη βοήθεια του ψυχιάτρου Νικολάΐδη πως ο Γιωργίκης Προβιάς δεν ήταν πάντα τόσο καλός, ούτε ως πατέρας ούτε και ως σύζυγος. Οι προσπάθειές του να επικοινωνήσει με το σπίτι του και την Ιουλία δεν θα φέρουν αποτέλεσμα, αυξάνοντας έτσι την ανησυχία του Χρήστου, που δεν είναι αδικαιολόγητη.

proxenio.jpg

Στο αρχοντικό, το ξέσπασμα του Γιωργίκη θα τους φέρει όλους προ απροόπτου, θυμίζοντάς τους εποχές που θα ήθελαν να ξεχάσουν. Μετά την αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, το τέρας μέσα του ξυπνά και ο Γιωργίκης ζητά εκδίκηση, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Η Χάδω προσπαθεί να προστατεύσει το μωρό, η Στεφανία την Ιουλία. Και ενώ ο Στασινόπουλος απουσιάζει, η Στάσα αντιλαμβάνεται, έστω και αργά, ότι η κόρη της είναι σε κίνδυνο.

proxenio-ioulias-giorgikis.jpg

Η Χάδω, μετά τις τελευταίες συνταρακτικές εξελίξεις στο αρχοντικό Προβιού, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, όμως η ευκαιρία να το πραγματοποιήσει θα της έρθει από εκεί όπου δεν το περιμένει. Παράλληλα, π επίσκεψη της Στά- σας στο αρχοντικό θα τη φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της και θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο. Την ίδια στιγμή η Κυριακούλα προσπαθεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μετά τον θάνατο του Στράτου Ραζίνη και μία από αυτές είναι να προτρέψει την κόρη της να αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα. Η Ζανέτ, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απειλή που δέχτηκε από τον Σωτηράκη, δηλώνει πως δεν τον φοβάται και θα κάνει αυτό που πρέπει.

Ο Ζαφείρης, όμως, που έχει αντίθετη άποψη, την πιέζει να μαζευτεί για να προφυλάξει τον εαυτό της αλλά και τον φιλοξενούμενο τους. Κι ενώ η κατάσταση στο αρχοντικό συνεχώς χειροτερεύει για την Ιουλία, ο Χρήστος προσπαθεί επανειλημμένως να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά, χωρίς επιτυχία, γεγονός που του προκαλεί μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση

Πηγή Τύπος tv

Προξενιό: Στιγμές αγωνίας για τον Χρήστο

Προξενιό: Άγριο ξύλο στο σπίτι των Προβιών

Προξενιό: Η Δέσπω γίνεται η κυρία του σπιτιού! Η Ιουλία θέλει να δραπετεύσει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved