Το Ναυάγιο: Η ζωή με τον Ιπποκράτη είναι πια αφόρητη για την Ειρήνη
Media

Το Ναυάγιο: Η ζωή με τον Ιπποκράτη είναι πια αφόρητη για την Ειρήνη

Τι θα δούμε σήμερα, 21 Μάη στη σειρά, Το Ναυάγιο;

Η ζωή με τον Ιπποκράτη είναι πια αφόρητη για την Ειρήνη. Πηγαίνει να βρει τον Πέτρο και του εκμυστηρεύεται τις υποψίες της για τον Ιπποκράτη.

Η Λίνα αναγκάζεται να μιλήσει στον Μάκη για το προξενιό με τον Όθωνα, αλλά αυτός έχει χάσει πια την εμπιστοσύνη του και όλα δείχνουν πως ο έpωτάς τους δε θα αντέξει τη νέα σύγκρουση.

vaso-navagio.jpg


Η Βάσω παίρνει στα χέρια της τα στοιχεία για το χρέος των γονιών του Άγγελου και συνειδητοποιεί ποιος είναι ο πατέρας της. Ο Βλάσσης ζητάει τον λόγο από τον Δημήτρη για την ειδική φροντίδα που δείχνει στη Θοδώρα και προμηνύονται συγκρούσεις. Ο Παντελίδης αποκαλύπτει στον Ιπποκράτη ότι είδε την Ειρήνη στο σπίτι του Πέτρου και αυτός σε έξαλλη κατάσταση καταφθάνει στην αυλή...

navagio-vaso1.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε: Η Μαρία αποκαλύπτει στον Μάκη τα πάντα για το προξενιό της Λίνας με την ελπίδα ότι θα διαλύσει τη σχέση τους. Ένα κουτί με υπνωτικά χάπια στο δωμάτιο της Στέλλας οδηγεί την Ειρήνη σε μία σοκαριστική συνειδητοποίηση. Ο Παντελίδης επισκέπτεται τον Πέτρο στην αυλή. Του ζητάει να μη μιλήσει στη δίκη και τον εκβιάζει με τον φάκελο του Αντώνη στην ασφάλεια.
Ο Μάκης βλέπει τον Όθωνα να βγαίνει από το σπίτι της Λίνας και πείθεται ότι η μητέρα του είχε δίκιο. Η Βάσω μαθαίνει ότι στο γραφείο του πατέρα της υπάρχει ένας φάκελος με το όνομα «Κοντογιωργάκης» και ψάχνει να βρει την αλήθεια. Ο Δημοσθένης Καλλέργης καλεί τον Γιώργη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη στο γραφείο του για να τους κάνει μία σημαντική ανακοίνωση. Μια είδηση στο ραδιόφωνο για εμπορία βρεφών σοκάρει την Ειρήνη και τη βάζει σε σκέψεις...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved