Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα και ο Παύλος στην άκρη του γκρεμού
Media

Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα και ο Παύλος στην άκρη του γκρεμού

Ηλέκτρα: Στο σημερινό επεισόδιο 23/5, «Κάτι επικίνδυνα κομμάτια χάος είναι η ψυχή μου που έκοψε με τα δόντια του ο Θεός…».

Η Ηλέκτρα και ο Παύλος στην άκρη του γκρεμού. Στην κοίτη του ποταμού. Εκεί που ο ένας είδε για πρώτη φορά τον άλλον. Εκεί που ξεκίνησαν όλα. Παραμονές του γάμου του, η Κατερίνα συναντιέται με τον Νικόλα, «άφησέ με να ξεχάσω», του λέει φορτισμένη.

Ο Ορέστης δηλώνει πως φεύγει από την Αρσινόη. Φροντίζει, όμως, να συναντηθεί με όλους, φυτεύοντας στον καθένα την πληροφορία που θέλει. Ακόμα και με τη Νεφέλη. Ο Βασίλης στη φυλακή έχει μια απρόσμενη συνάντηση: ο καινούργιος κρατούμενος είναι από το νησί του. Και ο Νικόλας, ολομόναχος στο γραφείο, βγάζει για ακόμα μια φορά το κασετοφωνάκι κι ακούει την Πόπη να παλεύει για τη ζωή της. Μα έξω από την κλειστή πόρτα, βρίσκεται ο Σταύρος.

ilektra-pavlos-1200x773.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα είδαμε...

Ο Παύλος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και η είδηση ταράζει την Ηλέκτρα. Ταραγμένη είναι και η Νεφέλη όμως που, κλεισμένη στο δωμάτιό της, δεν ξέρει τι μπορεί να του συμβαίνει. Ο Ορέστης φτάνει νύχτα στο σπίτι του Δημάρχου και ζητά να μιλήσει μόνος του με τον Σωτήρη. Τα όσα θα του πει δεν θα αρέσουν καθόλου στον Δήμαρχο. Ούτε όμως και στην Ηλέκτρα, η οποία παίρνει την τσάντα της και φεύγει μες τη νύχτα.

Η αναμέτρησή της με τον Παύλο θα είναι σκληρή. Το επόμενο πρωί, η Νεφέλη καταφέρνει να φτάσει στο τμήμα, ζητώντας μόνο ένα: να καταθέσει υπέρ του Παύλου. Μα ο Φιλίππου γιατί δεν είναι πλέον στο κρατητήριο; Γιατί συναντιέται με τον Ορέστη; Τι του ζητά που τον κάνει έξαλλο; Και πώς λίγο αργότερα, φτάνουν να καλπάζουν, Παύλος και Ηλέκτρα με τα άλογα προς τον γκρεμό, όπως τότε που πρωτογνωρίστηκαν;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved