Ηλέκτρα: O Παύλος βλέπει το πρόσωπό του πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες
Media

Ηλέκτρα: O Παύλος βλέπει το πρόσωπό του πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες

Ηλέκτρα: Στο σημερινό επεισόδιο 24/5, o Παύλος βλέπει το πρόσωπό του πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και καταλαβαίνει ότι δεν είναι ο μοναδικός που θα το δει.

Ειδικά όταν οι Αρχές αναζητούν ακόμα τον Στρατή Δανέζη. Ο Μίμης και ο Σταύρος ψάχνουν διακαώς το κασετοφωνάκι της Πόπης, ενώ ο Νώντας ψάχνει διακαώς τον Μάρκο και τη Ζωή. Κι ενώ οι επίδοξοι ντετέκτιβ δεν μπορούν να ρωτήσουν στα ίσια τον Νικόλα, ο Νώντας κάνει κανονικότατα ανάκριση στη μάνα του. Τι θα γίνει όμως όταν οι δικαιολογίες της Ζωής δεν είναι αρκετές για να τον καθησυχάσουν;

Ο εγκλεισμός της Νεφέλης συνεχίζεται, ο Παύλος όμως δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Όσα ακολουθήσουν, θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο το χάσμα ανάμεσα στη Νεφέλη και τους γονείς της και θα επιβεβαιώσουν τον έρωτά της για τον Παύλο… Κι ενώ οι Βρεττοί ετοιμάζονται για το γάμο του Νικόλα, ο Μίμης έχει μια έκλαμψη της τελευταίας στιγμής…

ilektra-sotiris.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα είδαμε...

«Κάτι επικίνδυνα κομμάτια χάος είναι η ψυχή μου που έκοψε με τα δόντια του ο Θεός…». Η Ηλέκτρα και ο Παύλος στην άκρη του γκρεμού. Στην κοίτη του ποταμού. Εκεί που ο ένας είδε για πρώτη φορά τον άλλον. Εκεί που ξεκίνησαν όλα. Παραμονές του γάμου του, η Κατερίνα συναντιέται με τον Νικόλα, «άφησέ με να ξεχάσω», του λέει φορτισμένη.

Ο Ορέστης δηλώνει πως φεύγει από την Αρσινόη. Φροντίζει, όμως, να συναντηθεί με όλους, φυτεύοντας στον καθένα την πληροφορία που θέλει. Ακόμα και με τη Νεφέλη. Ο Βασίλης στη φυλακή έχει μια απρόσμενη συνάντηση: ο καινούργιος κρατούμενος είναι από το νησί του. Και ο Νικόλας, ολομόναχος στο γραφείο, βγάζει για ακόμα μια φορά το κασετοφωνάκι κι ακούει την Πόπη να παλεύει για τη ζωή της. Μα έξω από την κλειστή πόρτα, βρίσκεται ο Σταύρος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved