Το προξενιό της Ιουλίας: Η αρρώστια της Κυριακούλας και η εμφάνιση ενός νέου προσώπου
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Η αρρώστια της Κυριακούλας και η εμφάνιση ενός νέου προσώπου

Το προξενιό της Ιουλίας: Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο σημερινό 21/5 επεισόδιο: Το καλοκαίρι του 1960 έχει μπει για τα καλά, επιφυλάσσοντας αλλαγές.

Η αρρώστια της Κυριακούλας δεν φέρνει κοντά μόνο αυτήν και την Στάσα, αλλά και την Φιλιώ με το γιατρό Γκλαβάνη, που αρχίζει να επισκέπτεται όλο και συχνότερα το σπίτι Ραζίνη όταν ο Γρηγόρης δεν βρίσκεται εκεί.

Το ίδιο σπίτι όμως έχει αρχίσει να γυροφέρνει κι ο νεαρός εκδότης Άλκης Μακρής, συνοδεύοντας την Αλεξάνδρα, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από την μητέρα της. Ένα δείπνο στο σπίτι μαζί με την Κυριακούλα, θα είναι η αφορμή για τους δυο νέους, να προχωρήσουν τα πράγματα περισσότερο απ’όσο όχι μόνο περίμεναν, αλλά ίσως και απ’ ό,τι μπορούν να αντέξουν.

Στο μεταξύ, η εμφάνιση ενός νέου προσώπου που γοητεύει με την παρουσία του τους κοσμικούς κύκλους της Λάρισας, θα δημιουργήσει νέες, αναπάντεχες αναταράξεις. Κανείς ακόμα δεν μπορεί να φανταστεί το εύρος των αποκαλύψεων. Ούτε καν η Ιουλία, που πιστεύει ότι το μυστικό της έχει θαφτεί για πάντα στο παρελθόν. Όμως οι ανατροπές στη ζωή, γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις.

Δείτε το trailer:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved