Φανερά αδυνατισμένος ο Φιλιππίδης! Η έξοδος με την Ελπίδα Νίνου & η αντίδραση όταν είδαν την κάμερα
Media

Φανερά αδυνατισμένος ο Φιλιππίδης! Η έξοδος με την Ελπίδα Νίνου & η αντίδραση όταν είδαν την κάμερα

Μετά τις δηλώσεις που έκανε χθες στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα ο θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης, για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον γιο του, ο ηθοποιός που έχει βρεθεί στην επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες και όχι για καλούς λόγους, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο.

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Γκουρούσης είπε: «Όντως υπάρχει ένας χώρος, τον έχουμε πάρει, τον ανακαινίζουμε και προσπαθούμε να τον φτιάξουμε. Να κάνουμε 2-3 παραγωγές για να ομορφύνουμε το χώρο και να ξεχαστούν αυτά που έχουν κάνει, τα metoo και όλα αυτά. Μακάρι να τελειώσει ο Πέτρος Φιλιππίδης με το Εφετείο και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε.».

Και πρόσθεσε: «Να τελειώσει ο Πέτρος με τα δικαστήρια και νομίζω θα επανέλθει. Λείπουν τέτοιοι ηθοποιοί από το χώρο, είναι φτωχοί οι υπόλοιποι ηθοποιοί χωρίς αυτούς. Όλες οι φίρμες έχουν ιδιαιτερότητες. Η ψυχολογία του είναι μια χαρά, ζει ο άνθρωπος, ζει… Ο γιος του θα είναι σε εμάς κατά 95%. Οκτώβρη θα ξεκινήσουν παραστάσεις, οπότε Αύγουστο, Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν πρόβες».

Ελπίδα Νίνου: Σοβαρη περιπέτεια υγείας για τη σύζυγο του Φιλιππίδη - Ήταν ξαφνικό, το πρόλαβε!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου παραμένουν ενωμένοι μετά τα όσα έγιναν. Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα εντόπισε το ζευγάρι και το απαθανάτισε.

filippidis1.jpg

Όπως θα δείτε στα πλάνα, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αντιμετωπίζει και κάποια προβλήματα υγείας, είναι φανερά αδυνατισμένος ενώ κυκλοφορεί με μαύρα γυαλιά και καπέλο. Ο ίδιος έχει ξεκινήσει και πάλι να εργάζεται, αφού ασχολείται με τις μεταφράσεις.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής προσπάθησε να πάρει μια δήλωση όμως κανένας από τους δύο δεν θέλησε να πει κάτι στην κάμερα.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του εργάζονται κανονικά»

Ελπίδα Νίνου: Το κυνηγητό στην σύζυγο του Φιλιππίδη και η επική αντίδρασή της on camera

Δημήτρης Φιλιππίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη του πατέρα του, Πέτρου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved