Ματίνα Παγώνη για Σταρόβα: «Ήταν να πάω χθες αλλά δεν πρόλαβα. Επικοινώνησα με συναδέλφους και...»
Media

Ματίνα Παγώνη για Σταρόβα: «Ήταν να πάω χθες αλλά δεν πρόλαβα. Επικοινώνησα με συναδέλφους και...»

Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η ίδια, ο ηθοποιός είναι σε πολύ καλή φάση και γρήγορα θα πάρει εξιτήριο και θα βρεθεί στο σπίτι του.

«Καλημέρα σε όλους! Δεν έχουμε να πούμε κάτι πέρα από αυτά που ξέρετε. Τα έχουμε πει... Μέρα με τη μέρα βελτιώνεται, κάνει τη λογοθεραπεία του και όσο περνάνε οι μέρες είναι υπέρ του για να πάει και στο σπίτι του», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε:

Δημήτρης Σταρόβας: Βελτιώνεται αργά και σταθερά. Ξεκίνησε λογοθεραπεία!

pagoni.jpg

«Ήταν να πάω χθες για να πω την αλήθεια αλλά δεν πρόλαβα. Μπορεί να πάω ή σήμερα ή αύριο. Επικοινώνησα με τους συναδέλφους μου και θέλω να το πω... γιατί πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους... έκαναν πολύ καλή δουλειά! Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο. Στέλνουν μηνύματα για μάθουν, από αγάπη και ενδιαφέρον. Οι γιατροί θα αποφασίσουν, δεν αποφασίζει ο άρρωστος ούτε οι συγγενείς, αυτό είναι νόμος. Ο γιατρός αποφασίζει και η ομάδα που τον παρακολουθεί».


Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Η Παγώνη αποκάλυψε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας Σταρόβα & Κόκοτα: «Χρειάζονται χρόνο»

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Σταρόβα: «Θα γίνει γρήγορα καλά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved