Οι εγκαταστάσεις των 3000 τ.μ. του Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο!
Media

Οι εγκαταστάσεις των 3000 τ.μ. του Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο!

Πρόσφατα, η Acun Media, εταιρία παραγωγής του Ατζούνι Ιλιτζαλί που έχει αναλάβει ουσιαστικά την prime time του ΣΚΑΪ, εξού και βλέπουμε το ένα μετά το άλλο τα τρέιλερ των νέων παιχνιδιών, δημοσιοποίησε ένα βίντεο με τις εγκαταστάσεις της. 

Μία μία εταιρία που είναι ζωντανή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εδώ και έντεκα χρόνια, τα 3000 στρέμματα των εγκαταστάσεών της στον Άγιο Δομίνικο, δεν θα μπορούσαν παρά να εντυπωσιάζουν.

Η εταιρία διαθέτει, εκτός από τη χώρα μας και τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο όπου συμβαίνουν όλα, γραφεία στην Τουρκία, την Ολλανδία, το Μεξικό, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία και τη Μάλτα και απασχολεί τουλάχιστον 2000 εργαζόμενους.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει στήσει μία πολύ καλή «μηχανή» παραγωγής αφού αξίζει να σημειωθεί ότι «τρέχουν» συγχρόνως 15 παραγωγές σε όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους παιχνίδια όπως το Survivor, το My Man Can, το νέο Exatlon που είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης και αρκετά ακόμα.

Το βίντεο που δημοσιοποίησε η εταιρία στα social media παρουσιάζει όλες τις εγκαταστάσεις στον Άγιο Δομίνικο οι οποίες είναι εξαιρετικά προσεγμένες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και εκτείνονται σε 3000 στρέμματα.

Δείτε το παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C7Eu5RoCTPN/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved