MasterChef 2024: Η μπριγάδα που κέρδισε τη δοκιμασία, το πιάτο των 1000 ευρώ & ο 2ος υποψήφιος
Media

MasterChef 2024: Η μπριγάδα που κέρδισε τη δοκιμασία, το πιάτο των 1000 ευρώ & ο 2ος υποψήφιος

MasterChef 2024: Απόψε (21/5) το τεστ δημιουργικότητας ήταν και πάλι ιδιαίτερα απαιτητικό και οι δύο μπριγάδες έβαλαν τα δυνατά τους στις κουζίνες. 

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά λοιπόν, η Μπορντό Μπριγάδα ήταν αυτή που κατέκτησε τη νίκη αφού μετά το Mystery Box κέρδισαν και το Τεστ Δημιουργικότητας και τον πόντο στην ομάδα της έδωσε η Χριστίνα με σκορ 3-1 αν και το πιάτο του Άνχελ ήταν επίσης πολύ καλό.

MasterChef 2024: Εκτός ορίων ο Ηλίας - Θυμωμένος με τους κριτές αλλά έβρισε τους συμπαίκτες του!

Ποιος όμως είχε το καλύτερο πιάτο που άξιζε τα 1000 ευρώ; «Τα ζευγάρια παρέμειναν ως είχαν σε σχέση με το Mystery Box. Ίδιο και το τελικό σκορ 3-1 με νικήτρια την μπορντό μπριγάδα. Και τώρα μένει να δούμε ποιος έκανε την καλύτερη προσπάθεια στο σημερινό Τεστ Δημιουργικότητας με τα αλλαντικά» σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοινώνοντας συγχρόνως: «Καλύτερη προσπάθεια και αυτή που κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ αυτή του Νίκου. Νίκο συγχαρητήρια. Το πιάτο σου ήταν πολύ νόστιμο, ισορροπημένο και δημιουργικό».

Είχε έρθει όμως η ώρα για την Γκρι Μπριγάδα να βγάλει τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Άνχελ ο οποίος είπε μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας: «Δίκαια οι συμπαίκτες μου με ψήφισαν κι εγώ το ίδιο θα έκανα, αν ήμουνα άλλο άτομο και όχι εγώ. Το ξεχνάω και βλέπω το τι έρχεται».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved