Γη της Ελιάς: Αριάδνη και Κουράκος έρχονται κοντά
Media

Γη της Ελιάς: Αριάδνη και Κουράκος έρχονται κοντά

Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες βιώνει η Αριάδνη από τη στιγμή που ο Χρήστος επέλεξε να σώσει τον γάμο του με την Αφροδίτη και την παρακάλεσε να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία.

Δυστυχώς, η κόρη του Στάθη είναι ακόμα ερωτευμένη με το αφεντικό της και δεν σκοπεύει να φύγει από την ταβέρνα.

Γη της Ελιάς: Αφροδίτη και Χρήστος ξανά μαζί

Μάλιστα, βαθιά μέσα της πιστεύει ότι ίσως υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης και έτσι δεν αφήνει τον εαυτό της να προχωρήσει παρακάτω. Συγχρόνως, βέβαια, η Αριάδνη βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της αδελφής της, της Βασιλικής, που προσπαθεί να χτίσει ξανά τη ζωή της και ο μοναδικός τρόπος διασκέδασής της είναι οι επισκέψεις της στο καφενείο.

kourakos.jpg

Ενώ λοιπόν η Αριάδνη δεν διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, μία ακόμη τυχαία συνάντηση με τον Γιώργη τούς φέρνει αναπάντεχα κοντά. Όπως θα παρακολουθήσουμε, οι δυο τους πηγαίνουν στο καφενείο και όντας μόνοι αποφασίζουν να καθίσουν μαζί και να απολαύσουν ο ένας την παρέα του άλλου. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, βγαίνει στην επιφάνεια η απίστευτη και άκρως ενδιαφέρουσα χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους. Η Αριάδνη και ο Γιώργης περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους μαζί και έρχονται απρόσμενα κοντά.

ariadni.jpg

Οι δυο τους συζητούν, γελούν και γνωρίζονται καλύτερα. Μάλιστα, αντιλαμβάνονται αμέσως το πόσο ταιριάζουν ως άνθρωποι και πριν αποχωριστούν ο ένας τον άλλο δίνουν την υπόσχεση να βρεθούν ξανά. Άλλωστε, αυτό που θέλουν είναι να περάσουν όμορφες και ανέμελες στιγμές, τις οποίες έχουν ανάγκη.

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος αναγκάζεται να πει την αλήθεια στη Μαρίνα για τα χάπια

Γη της Ελιάς: Το τέλος του Ορέστη, ο τοκετός της Ιουλίας και η βαριά ασθένεια της Αγγελικής

Γη της Ελιάς: Στον πάγο.. ο αρραβώνας Παρασκευά - Ειρήνης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved