Παράδεισος: Η Μιράντα κλείνει τον Σίμο στη φυλακή
Media

Παράδεισος: Η Μιράντα κλείνει τον Σίμο στη φυλακή

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών».

Η Μιράντα παίρνει μια γενναία απόφαση και καταγγέλλει τον Σίμο στην Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στη φυλακή...

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία και η Μιράντα μαθαίνουν κάτι για τον Σίμο που θα τις προβληματίσει

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ακόμη μία φορά ο Σίμος. Όπως θα δούμε, όλοι είναι αναστατωμένοι μετά την πράξη της Βικτώριας να πυροβολήσει τον Χριστόφορο. Κι ενώ ο άντρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, η Βικτώρια, αν και βρίσκεται στη φυλακή, προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να... πέσει στα μαλακά και να μην εκτίσει μεγάλη ποινή.

paradeisos.jpg

Έτσι, λοιπόν, αποκαλύπτει στον Ρένο πως ο Σίμος έβαλε τον Σπανό να τον δολοφονήσει. Όμως, όταν ο νεαρός αρνείται να το πιστέψει, η Βικτώρια τον προκαλεί, λέγοντάς του να πάει να βρει τον Σπανό και να τον ρωτήσει. Στόχος της είναι να επηρεάσει τον Ρένο και να καταγγείλει στις Αρχές πως ο Σίμος ήταν συνεργός της. Πράγματι, ο νεαρός πείθεται και αποφασίζει να πάει στην Αστυνομία και να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για τις δράσεις του Σίμου. Φτάνοντας όμως εκεί, μπαίνει στο ίδιο γραφείο και ο τελευταίος, γεγονός που πανικοβάλλει τον Ρένο. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία ζητάει ξανά απελπισμένη από τον Ντίνο να φύγουν μακριά απ’ όλους. Δεν αντέχει άλλο να ζει μακριά του και ύστερα απ’ όσα έχουν συμβεί αισθάνεται την ανάγκη να κάνει μια νέα και ουσιαστική αρχή.

paradeisos.jpg

Η συζήτηση αυτή δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο Ντίνος, αποφασίζει να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και να σταματήσει να σκέφτεται την Αμαλία. Λίγο μετά, τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν ιδιαίτερα για τον Σίμο. Κι αυτό γιατί η Μιράντα μαθαίνει πως ο νεαρός δεν κατήγγειλε ποτέ τον Δημοσθένη, ο οποίος όχι μόνο βοήθησε τη Βικτώρια να το σκάσει από τη φυλακή αλλά γνώριζε και το μέρος στο οποίο κρυβόταν. Η Μιράντα μένει άναυδη, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σίμος εξακολουθεί να καλύπτει τη γυναίκα και τον εραστή της. Μάλιστα, έχοντας καταλάβει το ποιόν του Σίμου και γνωρίζοντας πως η Αμαλία τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον Ντίνο, αποφασίζει να δράσει άμεσα προκειμένου να απαλλαγεί η κόρη της από την παρουσία του και να ζήσει ευτυχισμένη με τον άνθρωπο που αγαπάει. Έτσι πηγαίνει στην Αστυνομία και καταθέτει όλη την αλήθεια τόσο για τον Δημοσθένη όσο και για τον Σίμο.

simos-paradeisos.jpg

Τονίζει, μάλιστα, πως ο τελευταίος υπήρξε πράγματι συνεργός της Βικτώριας! Κι ενώ ο Σίμος και η Αμαλία έχουν έναν άσχημο καβγά γιατί εκείνη του εξομολογείται πως όχι μόνο δεν θέλει να φύγουν μαζί στο εξωτερικό αλλά δεν ξέρει αν θέλει να συνεχίσουν να είναι παντρεμένοι, καταφθάνει η Αστυνομία. 0 Σωτήρης με τον Μηλιώνη συλλαμβάνουν τον Σίμο, ο οποίος είναι σαστισμένος και ζητάει εξηγήσεις. 0 νεαρός οδηγείται στο τμήμα όπου δίνει πολύωρη κατάθεση και στη συνέχεια μεταφέρεται στη φυλακή. Εξοργισμένος έρχεται σε επαφή με τον δικηγόρο του προκειμένου να βρει έναν τρόπο να αφεθεί ελεύθερος, ενώ η χαριστική βολή έρχεται από την ίδια του τη μητέρα. Συγκεκριμένα, η Βικτώρια φανερά απελπισμένη, ύστερα από προτροπή του Σαρηγιάννη, καταγγέλλει το ίδιο της το παιδί για συνέργεια σε φόνους. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει ότι η Μιράντα έστειλε τον Σίμο στη φυλακή είναι ο Χριστόφορος. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία ζητάει ξανά από τον Ντίνο να φύγουν κρυφά απ’ όλους.

Πηγή mytv

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Σίμο

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος προβληματίζεται από την απόφαση του Σίμου

Παράδεισος: Η Αμαλία ανακαλύπτει την απόδραση της Βικτώριας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved