Ηλέκτρα: «Ματωμένο» τέλος με πυροβολισμούς και ξεκαθαρίσματα
Media

Ηλέκτρα: «Ματωμένο» τέλος με πυροβολισμούς και ξεκαθαρίσματα

Την Πέμπτη 06 Ιουνίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο αυτής της σεζόν για τη δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ1 «Ηλέκτρα».

Ποιο είναι το φινάλε;

Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα ταράζεται όταν μαθαίνει ότι ο Παύλος είναι στο τμήμα

Αρχικά ό Παύλος έρχεται αντιμέτωπος με τον θάνατο, καθώς ο Ορέστης είναι έτοιμος να τον σκοτώσει. Ωστόσο, ο καθηγητής την τελευταία στιγμή καταφέρνει και τον πείθει να μιλήσουν και συνάπτει μαζί του μία συμφωνία προκειμένου να του χαρίσει τη ζωή. Την ίδια στιγμή, η Νεφέλη ψάχνοντας στο καμαράκι του Παύλου αρχίζει να ενώνει τα κομμάτια μεταξύ τους και διαπιστώνει την παράνομη σχέση της μητέρας της με τον Παύλο. Η κοπέλα νιώθοντας προδομένη δεν αντέχει και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

ilektra.jpg

Όταν εντοπίζεται αρκετές ώρες αργότερα μέσα στα αίματα, μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η Δανάη με τον Σωτήρη, πανικόβλητοι, φτάνουν εκεί. Ο γιατρός τούς ενημερώνει πως πρέπει να γίνει άμεσα μετάγγιση αίματος και ζητάει από τη νοσοκόμα να ελέγξει την ομάδα αίματος της Δανάης ως προς τη συμβατότητα. Έτσι, μέσα σε μία στιγμή ο Σωτήρης κινδυνεύει να χάσει και τις δύο κόρες του, καθώς μπορεί να αποκαλυφθεί πως η Δανάη δεν είναι παιδί του. Ταυτόχρονα, ακόμη μία παγίδα στήνεται, αυτή τη φορά εναντίον του Νικόλα, καθώς ενώ είναι έτοιμος να φύγει με την Κατερίνα διαπιστώνει πως έχει χάσει και το κασετοφωνάκι της Πόπης αλλά και το διαβατήριό του. Λίγο μετά, στα χέρια του Βρεττού φτάνει ένας φάκελος που περιέχει την κασέτα με την ηχογράφηση της Πόπης!

ilektra.jpg

Ο Νικόλας τότε αντιλαμβάνεται την προδοσία της Κατερίνας και τη σημαδεύει μ’ ένα όπλο έτοιμος να κάνει ακόμη ένα έγκλημα. Όπλα που σημαδεύουν. Ζωές που κινδυνεύουν. Από την αγριότητα. Από την αλήθεια. Παράλληλα, και ο Σωτήρης είναι αποφασισμένος να γράψει το τέλος που εκείνος θεωρεί πως θα φέρει δικαιοσύνη και σημαδεύει με όπλο τον Παύλο έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη και να τον τιμωρήσει. Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε ανθρώπους να φεύγουν και άλλους να χάνονται

Πηγή mytv

Ηλέκτρα: Ο Σταύρος προσπαθεί να βρει στοιχεία σε βάρος του Νικόλα

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας ετοιμάζεται να παντρευτεί

Ηλέκτρα: Ο Παύλος δέχεται επίθεση και χάνονται τα ίχνη του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved