Παγιδευμένοι: Η Άννα ύποπτη για φόνο – «Τσακισμένη» από τον χαμό του Δημήτρη
KOSMAS KOUMIANOS
Media

Παγιδευμένοι: Η Άννα ύποπτη για φόνο – «Τσακισμένη» από τον χαμό του Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Μία νέα εφιαλτική περιπέτεια περιμένει την Άννα στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς.

Ο Δημήτρης καταλήγει νεκρός ύστερα από τα πυρά που έλαβε πισώπλατα από τον Πρόεδρο της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Αντώνη Καρέλλη, ο οποίος συνεργάζεται με τη μαφία που τον είχε βάλει στο στόχαστρο.

Παγιδευμένοι: Σοκ για την Αγγελική! Βρίσκει το πτώμα του Σταύρου

pagidevmenoi.jpg

Ωστόσο για τη δολοφονία του εισαγγελέα κατηγορείται η σύζυγός του, καθώς παρουσιάζονται κάποια στοιχεία που την ενοχοποιούν. Η Άννα βρίσκεται αντιμέτωπη με το βαρύ αυτό έγκλημα, το οποίο δεν έχει διαπράξει, και βιώνει εφιαλτικές στιγμές.

0 Ανδρέας την ανακρίνει στο τμήμα και η κοπέλα φωνάζει κλαίγοντας ότι δεν σκότωσε εκείνη τον Δημήτρη. Μάλιστα, ο άλλοτε καλός της φίλος τής ασκεί τεράστια πίεση με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταρρέει ψυχολογικά

pagidevmenoi-(3).jpg


Παρά την αθωότητά της, η Άννα δεν καταφέρνει να πείσει ότι δεν έχει ανάμειξη στη δολοφονία και συνεχίζει να κρατείται ως ύποπτη για τον φόνο. Μάλιστα, έπειτα από την κατάθεσή της, επιστρέφει στο κρατητήριο, όπου παθαίνει νευρικό κλονισμό. 0 χαμός του Δημήτρη την έχει τσακίσει και πλέον θεωρεί ότι δεν έχει πια κανένα νόημα η ζωή της. Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί και εξετάζει από την αρχή όλα τα δεδομένα για να μπορέσει να οδηγηθεί στην αλήθεια. Εν τω μεταξύ, η Άννα ζητάει με κλάματα από τον αστυνόμο και τους εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση να την αφήσουν να δει και να αγγίξει για τελευταία φορά τη σορό του Δημήτρη για να μπορέσει να τον αποχαιρετίσει.

pagidevmenoi.jpg

Την ίδια ώρα, ο θάνατος του εισαγγελέα συγκλονίζει τα μέλη της οικογένειάς του και η καρδιά του Σπύρου δεν αντέχει τον τόσο μεγάλο ξαφνικό πόνο, με αποτέλεσμα ο Θοδωρής να τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Πηγή mytv

Παγιδευμένοι: Σοκ! Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός!

Παγιδευμένοι: Η Αλεξάνδρα ομολογεί στον Δημήτρη το φόνο του Γκρεγκόρ

Παγιδευμένοι: Σπαραγμός στην κηδεία του Σταύρου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved