Θέμης Γεωργαντάς: Αποκάλυψε γιατί ξεκίνησε τώρα το After Dark
Media

Θέμης Γεωργαντάς: Αποκάλυψε γιατί ξεκίνησε τώρα το After Dark

After Dark: Πρεμιέρα με τη Δέσποινα Βανδή έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Θέμης Γεωργαντάς.

Κανείς δεν περίμενε ότι η εκπομπή του θα ξεκινούσε τώρα στο τέλος της σεζόν όμως ο ίδιος εξηγεί τον λόγο.

«Δεν τέθηκε ποτέ θέμα εάν θα βγει στον αέρα φέτος η εκπομπή. Το After Dark είναι ένα late night show για το οποίο για μένα, σαν Θέμης που το υπηρετώ και το παρουσιάζω, δεν νιώθω πως έχω μια θηλιά στον λαιμό και “πρέπει τον Σεπτέμβρη να βγει”. Μια χρονιά ξεκινήσαμε Μάρτιο, μια άλλη χρονιά ξεκινήσαμε Δεκέμβριο.

Η Βανδή μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας του Μπισμπίκη: «Είπα, “σ’ ευχαριστώ Θεέ μου”»

Θέλω να πω δηλαδή ότι είναι μια εκπομπή η οποία δεν κυνηγάει την επικαιρότητα, δεν είναι ενημερωτική εκπομπή που θα χάσουμε κάτι και τα λοιπά. Φέτος λοιπόν, επειδή το After Dark είναι μια εξωτερική παραγωγή και γυρίζεται στο Mad Tv, έγινε μια συμφωνία μεταξύ του Mad Tv και του OPEN. Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησε τώρα», είπε αρχικά ο Θέμης Γεωργαντάς και συνέχισε:

«Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι θα ήθελα σαν τρελός να είμαι σε μια τηλεοπτική παρέα γιατί ό,τι έχω κάνει τόσα χρόνια, το έχω κάνει με ανθρώπους που έχω εκτιμήσει και έχω αγαπήσει. Είμαι σίγουρος ότι και η Φαίη Σκορδά και η Ναταλία Γερμανού θα ήθελαν με χαρά μεγάλη να ξαναβρεθούμε, το θέμα έχει να κάνει με το πως θα στηθεί αυτό σωστά και θα γίνει ωραία».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved