Συγκλόνισε η Γκαγκάκη: «Έχω ένα θεματάκι. Έχω ένα τετράδιο & γράφω τις ημέρες που δεν έχω επεισόδια»
Media

Συγκλόνισε η Γκαγκάκη: «Έχω ένα θεματάκι. Έχω ένα τετράδιο & γράφω τις ημέρες που δεν έχω επεισόδια»

TV Queen: Στο σπίτι του ριάλιτι με τις νέες παρουσιάστριες πήγε η Κατερίνα Γκαγκάκη για να μιλήσει με τις διαγωνιζόμενες.

«Μαθαίνω μαζί σας, γίνομαι καλύτερη», είπε με χιούμορ αναφερόμενη στη συνταγή που έδειξαν στο live της Κυριακής οι κοπέλες.

Και στη συνέχεια προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση: «Προτιμώ το ταχίνι, το φυστικοβούτυρο έχει πιο πολλές θερμίδες. Τρώω μόνο θαλασσινά, καβούρια... Μπισκότα δεν τρώω γιατί έχω ένα θεματάκι, έχω διαβήτη τύπου δύο. Στις δύσκολες στιγμές, στις κακές περιόδου τρώω γαριδάκια και τέτοια.

Tv Queen: Συγκλόνισε η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έχω υπάρξει βουλιμική με βαριές κρίσεις κατάθλιψης»

gagaki1.jpg

Αποφάσισα μετά από χρόνια ότι θα το λέω γιατί το έκρυβα και το κρύβω με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ανακάλυψα ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που το έχουν και δεν το αντιμετωπίζουν.

gagaki4.jpg

Πάρα πολλοί όμως! Κι εγώ έχω ένα τετράδιο που γράφω ένα ημερολόγιο, τον αριθμό της μέρας που δεν έχω επεισόδια (σ.σ: βουλιμικά) και ok, τικ. Και σκεφτόμουν προχθές γιατί είμαι στις 105 μέρες, πρώτη φορά στη ζωή μου, που δεν έχω κάνει υπερφαγικό επεισόδιο και... Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου, κρατάει πολλές μέρες και πλέον νομίζω ότι δεν θα σταματήσει ποτέ! Θέλω στις 100 να φέρω να φάω… και δεν το έκανα και είμαι πολύ υπερήφανη!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το TV Queen:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον μπαμπά της που πέθανε πριν 4 χρόνια

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η επιστροφή του «TV Stars, παρουσιάστε» και της ίδιας στην τηλεόραση!

Γκαγκάκη: «Ο τίτλος που θα έβαζα φέτος στην τηλεόραση θα ήταν αχταρμάς, είναι η πιο αδόμητη χρονιά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved