Παράδεισος: Ο Χριστόφορος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
Media

Παράδεισος: Ο Χριστόφορος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Παράδεισος: Η Ματούλα προσπαθεί να πείσει τη Στέλλα να ανοίξει τα μάτια της και να δει πόσο επικίνδυνος είναι ο Χρήστος.

Η ίδια πιστεύει πως τώρα που λείπει, είναι η ευκαιρία τους να φύγουν από το σπίτι του.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια καταφέρνει να αποδράσει από την φυλακή, μεταμφιεσμένη…

Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος, έχοντας μάθει πού κρύβεται η Βικτώρια, πηγαίνει αμέσως εκεί. Φτάνοντας, βλέπει μαζί της τον Σίμο και τότε του ζητάει να φύγει. Ο νεαρός αρχικό αρνείται, αλλά τελικά αποχωρεί.

simos-paradeisos.jpg

Ο Χριστόφορος θέλει να μεταφέρει τη Βικτώρια στην Αστυνομία, όμως εκείνη παλεύει να ξεφύγει από τα χέρια του. Σε αυτή της την προσπάθεια, τον πυροβολεί και στη συνέχεια τρέχει μακριά. Ο άντρας πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ ώρες μετά η Βικτώρια δεν καταφέρνει να το σκάσει και συλλαμβάνεται από την Αστυνομία. Εν τω μεταξύ, η Αμαλία και η Μιράντα δεν έχουν νέα από τον Χριστόφορο και ανησυχούν ιδιαίτερα.

paradeisos.jpg

Έτσι, ζητούν από τον Σίμο να τους πάει στο μέρος που κρυβόταν η Βικτώρια. Φτάνοντας εκεί, βρίσκουν τον άντρα αναίσθητο μέσα σε μια λίμνη αίματος και σοκάρονται. Αμέσως καλούν ασθενοφόρο και ο Χριστόφορος μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί τον χειρουργούν και ενημερώνουν την οικογένειά του πως η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Μάλιστα, αν δεν τα καταφέρει, η θανατική καταδίκη της Βικτώριας είναι σίγουρη. Η γυναίκα, λοιπόν, αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί, ζητάει από τον δικηγόρο της να της στείλει στο κελί της τον Ρένο Καλλίνικο.

paradeisos.jpg

Οι ώρες περνούν και η απόγνωση της Αμαλίας κορυφώνεται μπροστά στον σοβαρό κίνδυνο να χάσει τον πατέρα της. 0 κόσμος της έχει γκρεμιστεί και έτσι ζητάει από τον Ντίνο να φύγουν μαζί μακριά απ’ όλους και απ’ όλα...

Πηγή mytv

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία και η Μιράντα μαθαίνουν κάτι για τον Σίμο που θα τις προβληματίσει

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Σίμο

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος προβληματίζεται από την απόφαση του Σίμου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved