Βίκυ Καγιά: Αν κάνω ένα λάθος, θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου
Media

Βίκυ Καγιά: Αν κάνω ένα λάθος, θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου

 Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν η Βίκυ Καγιά και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της στην ταινία «Πολύδροσο», αλλά αναφέρθηκε και στα παιδιά της και στη σχέση τους. 

«Γίνονται και αυτά τα τρελά πράγματα στη ζωή. Η Σοφία μου είπε στην πρεμιέρα για την υποψηφιότητα, δεν το είχα πάρει χαμπάρι», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Και στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση με την κόρη, την Μπιάνκα: «Παρόλο που έχω κάνει πάρα πολλή ψυχανάλυση, από πολύ μικρή και συνεχίζω και δεν σταματάω, γιατί είναι πολύ απαραίτητη για εμένα, τα λάθη συνεχίζονται, όμως αλλάζει η αντιμετώπιση των λαθών. Αν κάνω ένα λάθος, θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου, παραδέχομαι πάντα τα λάθη μου και η παραδοχή αυτή θεραπεύει και ό,τι έχει συμβεί πριν. Είμαι πολύ προστατευτική σαν μαμά, γιατί είμαι έτσι σαν άνθρωπος».

1716465997520-861490257-image.jpg

Και πρόσθεσε: «Μέσα από την ταινία είδα πράγματα σε εμένα τα οποία νόμιζα ότι τα είχα θάψει, τα είχα ξεπεράσει. Δηλαδή ήμουν πάντα πάρα πολύ θυμωμένη με τη μαμά μου στο Πολύδροσο, ήταν πολύ περιοριστικό, ήθελα να φύγω από εκεί και είχα και την άλλη να με λιβανίζει όλη μέρα και έλεγα ότι δεν ταιριάζω με τίποτα με αυτόν τον άνθρωπο. Ήταν πολύ ψυχαναγκαστική, τελικά είδα ότι αυτό μου έκανε πολύ καλό στη ζωή μου, με προστάτευσε, μου έδωσε ήθος, ένα πρόγραμμα, ένα όριο, ενώ τότε ήταν το χειρότερό μου. Γυρνώντας πίσω, παρόλο που έχεις κάνει ψυχανάλυση, το αξιολογείς πάλι και λες αυτό το επίπεδο με πήγε σε άλλο επίπεδο, άρα καλό ήταν. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται».

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της

Βίκυ Καγιά: Η σικάτη ρόμπα - κιμονό και η απίθανη λευκή κουζίνα του σπιτιού της

Καγιά: Απαντά στα δημοσιεύματα χωρισμού από τον Κρασσά -«Έμεινα παγωτό, μαρμαροκολώνα…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved