Παγιδευμένοι: Ένας νέος σύμμαχος αναμένεται να αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες
Media

Παγιδευμένοι: Ένας νέος σύμμαχος αναμένεται να αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες

Παγιδευμένοι: Ενώ οι έρευνες για τον δολοφόνο του Σταύρου φαίνεται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να συνάψει συμφωνία με τον μεγαλύτερο εχθρό του, προσπαθώντας έτσι να φτάσει στα ίχνη του εκτελεστή.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χατζή, ο οποίος κάνει μία τελευταία πρόταση στον εισαγγελέα Μαρκέτο, η οποία για άλλη μια φορά πρόκειται να τον φέρει αντιμέτωπο με τις αξίες και τα ιδανικά του. Μερικές ώρες αργότερα, κατά τη διάρκεια της κηδείας-του Σταύρου και εν μέσω του θρήνου που βιώνουν όλοι, ο Αντώνης Καρέλλης γίνεται προάγγελος κακών μαντάτων.

Κίμων Κουρής: Η ανάρτηση μετά το φινάλε του ρόλου του στους Παγιδευμένους

pagidevmenoi-(2).jpg

Συγκεκριμένα, ανακοινώνει στον Δημήτρη ότι έχουν προκύψει εις βάρος του αδιάσειστα στοιχεία για εγκληματικές ενέργειες και τον συλλαμβάνει. Αμέσως, ο άντρας οδηγείται στο κρατητήριο σε κατάσταση σοκ, καθώς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος τον έχει παγιδέψει.

Μετά τη φυλάκιση του Δημήτρη, η Άννα και ο Ανδρέας προσπαθούν να βρουν τρόπο να διαχειριστούν την κατάσταση και να αποδείξουν ότι πρόκειται για πλεκτάνη. Συγχρόνως, συμπαραστέκονται στον εισαγγελέα, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Μάλιστα, η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπισή του στη δίκη που θα ακολουθήσει και αναζητά με αγωνία στοιχεία για να τον αθωώσει.

pagidevmenoi-(3).jpg

Παράλληλα, ο Κώστας, ο νέος φίλος του Θοδωρή, που όπως υποδεικνύεται είναι ο αδελφός του Άκη, εξαφανίζεται και η απουσία του γεμίζει την παρέα του με ερωτηματικά. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης και η Άννα φαίνεται πως αρχίζουν να αποκτούν έναν νέο σύμμαχο μέσα από αυτή την ιστορία, καθώς μια αλλαγή στρατοπέδου αναμένεται να αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες

Πηγή mytv

Παγιδευμένοι: «Στην τρικυμία δεν επιλέγεις λιμάνι…» - Τι θα δούμε απόψε

Παγιδευμένοι: Σοκ για την Αγγελική! Βρίσκει το πτώμα του Σταύρου

Παγιδευμένοι: Σοκ! Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved