Η Παραλία: Η Ελένη διαλύει το κοινόβιο – Οι χίπηδες στη φυλακή
Media

Η Παραλία: Η Ελένη διαλύει το κοινόβιο – Οι χίπηδες στη φυλακή

Η Παραλία: Ο Γράντος αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες, οι οποίες προκαλούν τον θυμό του Διονύση αλλά και του Σήφη, που αγωνιούν για τις εξελίξεις που έρχονται.

Ταυτόχρονα, ένα γράμμα από τον... άλλο κόσμο εμφανίζεται και ανατρέπει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον ένοχο της υπόθεσης δολοφονίας της Ρηνιώς.

Το ήξερες; Αυτοί οι πρωταγωνιστές από τη σειρά «Παραλία» είναι παιδιά γνωστών ηθοποιών!

Παράλληλα, η διαδήλωση των χίπηδων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά καταλήγει σε σύγκρουση ανάμεσα στους χωριανούς και στα μέλη του κοινοβίου.

H-PARALIA-EPEISODIO-113-6.jpg

Έπειτα από αυτό το φιάσκο, τα παιδιά των λουλουδιών αποφασίζουν να διοργανώσουν μια γιορτή στην παραλία. Κατά τη διάρκεια αυτής, όμως, ύστερα από παρέμβαση της Ελένης, μία ομάδα αστυνομικών επεμβαίνει και συλλαμβάνει όλους τους χίπηδες μεταφέροντας τους στις φυλακές του Ηρακλείου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διαλυθεί το κοινόβιο. Τότε, οι κάτοικοι του χωριού επιχειρούν να μεσολαβήσουν για να βοηθήσουν στην απελευθέρωσή τους. Εν τω μεταξύ, ο Ρόμπερτ επιστρέφει δίνοντας χαρά στη Νόνα, ενώ ο Δημητρός βγαίνει από το ψυχιατρείο.

H-PARALIA-EPEISODIO-108-5.jpg

Όμως, φτάνοντας στα Μάταλα, διαπιστώνει πως το πατρικό του είναι εγκαταλελειμμένο και η τύχη της μητέρας του αγνοείται. Από την άλλη, η Μαίρη επισκέπτεται τον Διονύση, προκειμένου να τον ενημερώσει για την επιστροφή του Δημητρού στα Μάταλα, εξιστορώντας του όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί

Πηγή Mytv

Παραλία: Η σύγκρουση ανάμεσα στο κοινόβιο και την Ελένη κλιμακώνεται

Παραλία: Η Νικολίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και ο Νικήτας πεθαίνει

Παραλία: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου – Προετοιμασίες για τον δεύτερο με νέα ιστορία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved