Ψυχοκόρες: Η εκδίκηση της Φρόσως, η τυφλή Ευανθία και η σύγκρουση Κοσμά – Σώτου

Ψυχοκόρες

Media

Ψυχοκόρες: Η εκδίκηση της Φρόσως, η τυφλή Ευανθία και η σύγκρουση Κοσμά – Σώτου

Ψυχοκόρες: Μετά τη μικρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, το μωρό της Φρόσως τελικά γίνεται καλά και στο σπίτι των Νάτσηδων επικρατεί για λίγο ηρεμία.

Ωστόσο, ο Ηλίας, ύστερα από μια στιγμή αδυναμίας, αποφασίζει να διώξει την ψυχοκόρη, όπως του ζητάει εδώ και καιρό η Ευανθία.

Ψυχοκόρες: Ο Τάσος αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι τη σχέση του με τη Δεσποινιώ

Παράλληλα, ο Λούης παραφυλάει έξω από το σπίτι για να εκδικηθεί τη Φρόσω για τον θάνατο του Θωμά. Όμως ο άντρας γίνεται αντιληπτός από τον Νάτση και την Ευανθία. Ακολουθεί συμπλοκή ανάμεσα στους δύο άντρες με αποτέλεσμα ο Ηλίας να καταλήγει νεκρός. Συγχρόνως, η Ευανθία τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

psixokores-aslanoglou.jpg

Έπειτα από αυτή την ανείπωτη τραγωδία, η οικογένεια διαλύεται και η Φρόσω μένει μόνη στο σπίτι με τον γιο της. Μάλιστα, η κοπέλα εκμεταλλεύεται την κατάσταση και αρχίζει να κάνει ψώνια για την ίδια και το παιδί της με τα χρήματα των Νάτσηδων. Την ίδια ώρα, η Ευανθία νοσηλεύεται, καθώς από τον τραυματισμό έχει χάσει την όρασή της. Έτσι, δεν καταφέρνει να παρευρεθεί στην κηδεία του άντρα της, η οποία πραγματοποιείται στο χωριό και οι συγγενείς του Ηλία απορούν με τη στάση της Φρόσως. Λίγες ημέρες αργότερα, η ψυχοκόρη επισκέπτεται την κυρία της στο νοσοκομείο και μαθαίνει κάτι που της δίνει ελπίδα.

psixokores-anna-louizidi.jpg

Όταν ενημερώνεται για την κατάστασή της, αντιλαμβάνεται ότι πλέον έχει τον απόλυτο έλεγχο της οικογένειας. Όσο ο χρόνος κυλάει, η Φρόσω συμπεριφέρεται παράξενα και οι γαμπροί του Νάτση αρχίζουν να την υποψιάζονται, ενώ η Ευανθία θέλει να γυρίσει πίσω στο σπίτι της. Ύστερα από λίγο καιρό, η γυναίκα επιστρέφει και η Φρόσω τής δίνει να καταλάβει πως οι ρόλοι πλέον έχουν αντιστραφεί.

Ο Σώτος συγκρούεται με τον Κοσμά

psixokores-5-800x1097.jpg

Ο Σώτος ανακοινώνει στη Νέλλα ότι χώρισε με την Πένυ και παράλληλα τσακώνεται με τη Μαρίκα, διότι θεωρεί πως η ψυχοκόρη έπεσε πολύ χαμηλά, δίνοντάς της το γράμμα του. Αν και η κοπέλα αρνείται ότι το έκανε, ο νεαρός δεν μπορεί να φανταστεί ότι πίσω απ’ όλα κρύβεται η μητέρα του. Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της Πένυς, ο Καδρής, αποσύρει τη στήριξή του στον Κοσμά, γεγονός που τον κάνει έξαλλο κι εκείνος συναντά τον Σώτο και συγκρούεται μαζί του. Από την άλλη, η Μαρίκα πηγαίνει στο Ασαντέ για να βρει τον Τόσο, όπως της ζήτησε η Νέλλα, αλλά τα πράγματα παίρνουν άγρια τροπή.

psixokores-7-800x1192.jpg

Την επόμενη ημέρα, η Νέλλα αποκαλύπτει στον Σώτο την αλήθεια για τον εγκλεισμό της στην κλινική και εκείνος τσακώνεται με την Αρχοντούλα που του απέκρυψε ότι η μητέρα του ήταν στο ψυχιατρείο. Ταυτόχρονα, ο Κοσμάς κάνει δολιοφθορά στο ίδιο του το εργοστάσιο και παγιδεύει το Προσωπικό για να κερδίσει τη δίκη, ενώ η Δεσποινιώ πηγαίνει για φωτογράφιση. στον Σπετσιώτη. 0 Τάσος, τώρα, γνωρίζοντας ότι τον καταδιώκει η Νέλλα, αποφασίζει να μετακομίσει με τη Δεσποινιώ στο σπίτι της Βικτωρίας. Μάλιστα, η προαγωγός τού κάνει μία πρόταση για να τον γλιτώσει από τα χρέη του, την ώρα που η Νέλλα τρελαίνεται στην ιδέα πως ο Τάσος έχει σχέση με τη Δεσποινιώ και ξεσπάει επάνω στη Μαρίκα. Εν τω μεταξύ, η τελευταία συγκρούεται ξανά και με τον Σώτο, ο οποίος έχει ακούσει τι έκανε ο πατέρας του στους εργάτες και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι για πάντα

Πηγή mytv

Ψυχοκόρες: «Κόβουν» την ανάσα οι εξελίξεις! Το σοκ του Παύλου & το μυστικό που φρικάρει τον Κοσμά

Ψυχοκόρες: Τάσος και Δεσποινιώ έρχονται πιο κοντά - Όσα θα δούμε απόψε

Ψυχοκόρες: Η Μάγια σταματά τη Βασιλική από το σχολείο, ενώ ο Παύλος τής ζητά να φύγουν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved