Εκατομμυριούχος: O κορυφαίος παίκτης «φωτιά» των 100.000 ευρώ σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του
Media

Εκατομμυριούχος: O κορυφαίος παίκτης «φωτιά» των 100.000 ευρώ σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το πιο δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων, που απολαμβάνουμε καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1, ήρθε με το πιο δυνατό επεισόδιο της σεζόν.

Ο παίκτης «φωτιά», που ήρθε για να κάνει το παιχνίδι της ζωής του και να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ έφτασε μια ανάσα από το ποσό - των 100.000 ευρώ και αυτό όχι γιατί έχασε αλλά γιατί θα συνεχίσει και στο αυριανό επεισόδιο της Παρασκευής 24/5.

Εκατομμυριούχος: Η έκρηξη του Αρναούτογλου για τις σπουδές παίκτριας: «Η κατάληξη είναι μπαρίστας»

Ο Τάσος Χριστοδουλίδης, ο παίκτης που κάθησε απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν σαρωτικός, ανεπανάληπτος, μοναδικός!

Ο ίδιος έφτασε να απαντήσει μέχρι την ερώτηση 14 και να κλειδώσει το ποσό των 30.000 ευρώ μέχρι το αυριανό επεισόδιο που θα δούμε τη συνέχεια.

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο και η ερώτηση παραμένει ίδια μέχρι και αύριο: Θα καταφέρει να γίνει ο πρώτος παίκτης στην Ελλάδα, που θα απαντήσει σωστά στην 15η και τελευταία ερώτηση του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»;

Γνώσεις, σκέψη, μνήμη, ρίσκο και τύχη είναι απαραίτητα συστατικά για να γίνει κάποιος «Εκατομμυριούχος» και αυτός ο παίκτης τα έχει όλα!

Ο φοβερός Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει, με τον δικό του… μοναδικό τρόπο το σύνθημα, οι ερωτήσεις πέφτουν σαν βροχή, και το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» υπόσχεται να μας χαρίσει συγκλονιστικές στιγμές σε ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα!

Καρέ καρέ η 14η ερώτηση:

Ρωμανός: Άγριο χώσιμο σε τραγουδιστή-Τον βοήθησα να σταθεί στα πόδια του & τώρα δεν υπάρχω γι' αυτόν

Συγκινεί η Κατσαφάδου: «Έπαθα νεύρωση στομάχου όταν έχασα ένα παιδί που ήταν πολύ κοντά μου…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved