Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έχω φάει καλά στη ζωή μου και κυριολεκτικά και μεταφορικά»
Media

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έχω φάει καλά στη ζωή μου και κυριολεκτικά και μεταφορικά»

O Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά και μίλησε μεταξύ άλλων για τα ελαττώματά του αλλά και τη σύντροφό του, Υρώ Λούπη.

Αρχικά ανέφερε: «Έχω πολλά ελαττώματα. Έχω και εγώ τα κολλήματά μου. Είμαι “κολληματίας” σε κάποια πράγματα. Θέλω να είναι όλα στον χώρο μου τακτοποιημένα. Θέλω τον καφέ μου να τον πίνω εγώ. Το καταπίνω καθημερινά αυτόν τον μαρτύριο. Έχω συνηθίσει πια! Κάθε πρωί με “βασανίζει” αλλά την αγαπάω. Είναι έρωτας και μετά συγκρούονται μέσα σου οι δυνάμεις. Σε μεγάλο βαθμό υπάρχει γαλήνη στη ζωή μου. Μπορώ να τσακωθώ για αηδίες, όπως οι περισσότεροι. Έχω τους εγωισμούς μου αλλά κάνω τα βήματά μου πίσω. Η Υρώ είναι με σιγουριά πιο πολύ εγωίστρια!»

Και πρόσθεσε: «Μία από τις δουλειές που έχω κάνει πριν με γνωρίσει το πανελλήνιο, έχω δουλέψει σε κουζίνα. Ήμουν καλός ανάλογα με αυτό που κάναμε! Το παραδέχομαι.. Απλά είναι θέμα, δεν είναι απλό το να είσαι κάθε μέρα σε μια κουζίνα και να μαγειρεύεις για 100 άτομα, 20 διαφορετικά φαγητά. Είναι πολύ σκληρή δουλειά! Το Θα φας καλά συνεχίζεται, βελτιωμένη έκδοση του χρόνου. Έχω φάει καλά στη ζωή μου και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είμαι καλοφαγωμένος, δεν έχω απωθημένα! Με χαρά θα ήθελα και πάλι λίγο να ταξιδέψω παραπάνω αλλά έχω ταξιδέψει, δεν τραβάω ζόρια».

Σωτήρης Καλυβάτσης: Η επιστροφή του στην τηλεόραση, η σχέση του με την Υρώ Λούπη και τα social media

Σωτήρης Καλυβάτσης: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις με τον Κανάκη σήμερα & η αμηχανία για την Υρώ Λούπη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved