Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Λύγισε με τα τρυφερά λόγια της Μπάρκα - Η Δανάη μας, το παιδί μας!
Media

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Λύγισε με τα τρυφερά λόγια της Μπάρκα - Η Δανάη μας, το παιδί μας!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε για εκείνον η Δανάη Μπάρκα και ο ηθοποιός δάκρυσε με τα τρυφερά λόγια της.

Η Δανάη Μπάρκα είπε: «Είναι ο άνθρωπος που με κάνει πιο εύκολα να κλαίω, από χαρά. Είναι ο άνθρωπος που, για άλλη μια φορά, συνειδητοποίησα μέσα μου πόσο σημαντικός είναι. Και για μένα και για τους γύρω μας. Είναι ο άνθρωπος βέβαια που τον έχω δει να του γυρνάει το μάτι. Είναι ο άνθρωπος που θέλει την απίστευτη σοβαρότητα την ώρα της δουλειάς, ενώ σε όλα τ’ άλλα είναι ο πιο χαλαρός απ’ όλους. Ό,τι και να συμβεί θα πει “Έλα τώρα..”. Είναι ο άνθρωπος που στη ζωή θα σου δώσει δύναμη και θα σου πει “απόλαυσέ το”. Αλλά αν πας την ώρα της δουλειάς θα δεις άλλον άνθρωπο.

Χατζηπαναγιώτης: Συγκλονίζει μιλώντας για το έμφραγμα, τη διπλή ανακοπή και την προσευχή που έκανε

enopios1.jpg

Είναι λοιπόν, στην καρδιά μου τα πάντα. Είναι ο μπαμπάς μου ο δεύτερος, είναι ο μέντοράς μου στο θέατρο, είναι ο συμβουλάτορας μου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά μου, είναι τα μαλώματά μου και τα ταξίδια μου. Όλα τα ταξίδια. Δεν υπάρχει ταξίδι της ζωής μου που να μην το έχει οδηγήσει ο Χρήστος. Κυριολεκτικά και μεταφορικά».

1000_f7aa770c-f3fc-4198-b46c-a0bda143acb2.jpg

Μετά τα τρυφερά λόγια της Δανάης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δάκρυσε και είπε «Η Δανάη μας, το παιδί μας. Η Δανάη έδινε για χρόνια ζωή στο σπίτι. Τώρα μας λείπει λίγο, αλλά η Δανάη είναι πηγή ζωής και έμπνευσης».

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας του

Πρώτη βραδινή έξοδος για τον Χατζηπαναγιώτη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε - Φωτό!

Χατζηπαναγιώτης: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το έμφραγμα που υπέστη - Η πρώτη φώτο από το σπίτι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved