Σκορδά για Βάσω Μαζωνάκη & Μακρυνιώτη: «Τρελαίνομαι… Οφείλω να μεταφέρω αυτό που έχω ζήσει»
Media

Σκορδά για Βάσω Μαζωνάκη & Μακρυνιώτη: «Τρελαίνομαι… Οφείλω να μεταφέρω αυτό που έχω ζήσει»

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε στην εκπομπή, Fay’s time τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω και έκανε μία αποκάλυψη.

Η παρουσιάστρια ανέφερε αρχικά: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας καλλιτέχνης ενός συγκεκριμένου βεληνεκούς, μια κατηγορία από μόνος το. Οφείλω να πω πως η Βάσω Μαζωνάκη και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης κάθε φορά μιλούσαν με θαυμασμό για τον Γιώργο.».

1716547877297-783573756-202007160822490.7427_VASO_MAZONAKI_GIORGOS_MAZONAKIS_1572020.jpg

Και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να είμαι αντικειμενική με όσα ακούω αλλά δεν παύω να είμαι θαυμάστριά του, τον αγαπώ. Τρελαίνομαι. Κάθε φορά που έλεγα το όνομά του, μιλούσαν με αγάπη και ενθουσιασμό. Τον θαύμαζαν. Για αυτό έλεγα χθες «προστασία» συνέχεια. Τώρα αν κάποιος παίζει θέατρο, δεν το ξέρω. Εγώ οφείλω να μεταφέρω αυτό που έχω ζήσει και πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι “Καλημέρα” τους έλεγες, “Μαζωνάκη” σου απαντούσαν».

mazo-me-vaso.jpg

Και συνέχισε λέγοντας η Φαίης: «Είμαι σίγουρη ότι η Βάσω η ίδια δεν θα απαντήσει. Δεν θέλει καμία συνέχεια και δεν της αρέσει όλο αυτό. Άσχετα από το αποτέλεσμα, θα προτιμούσε όλο αυτό να γίνει σιωπηλά. Για να το λέω κάτι γνωρίζω… Δεν θα εμφανιστεί καθόλου».

Μαζωνάκης: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω λύση»

Γιώργος Μαζωνάκης: Η απάντηση της αδελφής του, Βάσως, στα ασφαλιστικά μέτρα του τραγουδιστή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved