Σόφη Πασχάλη: Έκλεψαν το αυτοκίνητό της - Οι πρώτες δηλώσεις & ο απίστευτος τρόπος που το βρήκε
Media

Σόφη Πασχάλη: Έκλεψαν το αυτοκίνητό της - Οι πρώτες δηλώσεις & ο απίστευτος τρόπος που το βρήκε

Θύμα κλοπής έπεσε η Σόφη Πασχάλη. Της έκλεψαν το αυτοκίνητό της!

«Η είδηση δεν είναι ότι εκλάπη το αυτοκίνητο αλλά ότι βρέθηκε μέσα σε λίγες ώρες, αν και ήταν ασφαλισμένο» είπε στο Πρωινό.

Και πρόσθεσε: «Για κάποιο λόγο είχε χαλάσει η γκαραζόπορτα μου εκείνη την ημέρα και μάλιστα ήταν η πρώτη και η μοναδική που το αυτοκίνητο ήταν έξω. Μάλλον με παρακολουθούσαν και το είδανε επομένως δεν ήτανε μέσα. Το περίεργο όμως είναι ότι είχα μία διαίσθηση να το φωτογραφίσω που ακριβώς το έχω παρκάρει.

Photo-by-Sofi-Pasxali-on-August-07-2023..jpg

Έχω άρα το ντοκουμέντο με το που ήταν παρκαρισμένο. Την επόμενη μέρα το πρωί ξυπνάω και το αυτοκίνητο δεν υπήρχε εκεί. Δεν έχει καμία ζημιά απλά έσπασαν ένα πλαστικό στο τζάμι και με κάποιο τρόπο το βάλανε μπροστά αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τον τρόπο. Όταν φτάσαμε στο δρόμο που βρέθηκε, στη Σαλαμίνα, αφού με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν που είναι, μου ανέφεραν ότι είναι σε έναν ένα χωματόδρομο, αλλά δεν ξέρω αν θα πάρει μπροστά. Τελικά πήρε μπροστά χωρίς να έχει κάποια βλάβη»

Να αναφέρουμε ότι οι αστυνομικοί στη Σαλαμίνα προχώρησαν στην καταδίωξη και τη σύλληψη ενός 21χρονου, αφού ο νεαρός δεν σταμάτησε στο σήμα τους για έλεγχο και έτσι αποδείχθηκε ότι το κλεμμένο αμάξι ήταν της Σόφης Πασχάλη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved