Νέλλη Γκίνη: «Όταν έχασα την αδελφή μου δεν ήθελα τίποτα. Για 15 ημέρες δεν είχα βγει στο παράθυρο»
Media

Νέλλη Γκίνη: «Όταν έχασα την αδελφή μου δεν ήθελα τίποτα. Για 15 ημέρες δεν είχα βγει στο παράθυρο»

Για τη σχέση της με τη μοναξιά μίλησε η Νέλλη Γκίνη, καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, Όλα για τη ζωή μας... 

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφερόμενη σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν πριν από δύο χρόνια έχασε την αδελφή της, τόνισε μεταξύ άλλων:

Νέλλη Γκίνη: Υπήρχε μια εγκυμοσύνη που τη διέκοψα, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου

nelli.jpg

«Εγώ τα πάω πολύ καλά με την μοναξιά. Υπήρξαν και διαστήματα που χρειαζόμουν βοήθεια. Όταν το επιλέγω μου αρέσει γιατί κάνω πολύ ωραία πράγματα και δεν το αφήνω να με ρίξει».

Η Νέλλη Γκίνη συνέχισε λέγοντας: Πριν δύο χρόνια έχασα την αδελφή μου αλλά τότε δεν ήθελα τίποτα, είχα κλειστά τα πάντα, φίλοι και συγγενείς προσπαθούσαν να κάνω κάτι αλλά εγώ δεν ήθελα. Δεν ήθελα να φύγω από αυτό και εκεί κατάλαβα πως η μοναξιά είναι αρρώστια. Αγαπώ πάρα πολύ τη ζωή και πάντα ήμουν πολύ αισιόδοξη και θετικό άτομο. Τελικά «με σήκωσαν» οι φίλοι και η οικογένειά μου από το σκοτάδι. Είχαν περάσει 15 ημέρες και δεν είχα βγει ούτε στο παράθυρο αλλά τότε δεν το καταλάβαινα».

Η συμβουλευτική ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Ιωάννα Θεοδωρακοπούλου, πήρε τότε τον λόγο και τόνισε πως πολλές φορές μπερδεύουμε τη μοναξιά με τον πόνο της απώλειας του πένθους.

«Οι άνθρωποι που νιώθουν μοναξιά, νιώθουν αποκρυπτόμενοι από το περιβάλλον. Συνήθως δεν νιώθουμε καλά να μιλάμε για την μοναξιά. Η ανάγκη για σύνδεση είναι σημαντική. Το άτομο που νιώθει μοναξιά κρύβει τον εαυτό του γιατί φοβάται πως εάν είναι αληθινός θα περιφρονηθεί. Η μοναξιά δημιουργεί εσφαλμένες προσδοκίες».

Η Νέλλη Γκίνη πάντως, τόνισε από την πλευρά της πως στο να βγει από τη μοναξιά την βοήθησαν οι φίλοι και η δουλειά της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved