Μαγγίρα για Γιώργο Μαζωνάκη: «Η οικογένεια έχει διχαστεί, η μητέρα του είναι μες στη στεναχώρια»

Instagram / georgemazonakis

Media

Μαγγίρα για Γιώργο Μαζωνάκη: «Η οικογένεια έχει διχαστεί, η μητέρα του είναι μες στη στεναχώρια»

Η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της θέλησαν να σχολιάσουν στην εκπομπή I Love Σου Κου το πολυσυζητημένο θέμα των ημερών, τη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδερφής του, Βάσως. 

Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να αναφερθεί στη δύσκολη θέση που έχει βρεθεί ολόκληρη η οικογένεια και η κυρίως η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη.

Μαζωνάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω!

«Η Βάσω ήταν τα πάντα για τον Γιώργο, όπου ήταν εκείνος δίπλα ήταν και η Βάσω. Τον βοηθούσε, τον προστάτευε σε κάποια θέμα, απομάκρυνε ενδεχομένως κάποιους ανθρώπους που δεν ήθελε να έχει δίπλα του. Γιώργος και Βάσω ήταν αυτοκόλλητοι. Το θέμα είναι ότι ειπώθηκαν πάρα πολλά, ότι και παλαιότερα υπήρχαν οικονομικά θέματα», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

201912041135370.0440_MAZONAKIS_MAZONAKI_MAKRINIOTIS_03122019.jpg

«Η Βάσω δεν υπήρξε ποτέ μάνατζερ του Γιώργου. Υπήρχε ένας άλλος εωσότου έφυγε και αυτός. Μέχρι πρότινος οι σχέσεις τους δεν είχαν διαταραχθεί. Τα ασφαλιστικά μέτρα είναι ακραίο. Είναι δύο παιδιά πολύ κλειστά, που δεν βγαίνουν προς τα έξω αυτά που έχουν, αλλά όταν μπαίνεις στη διαδικασία της δικαστικής διαμάχης, ξέρεις ότι αυτό θα παίξει παντού», σχολιάζει στη συνέχεια η οικοδέσποινα του «I Love Σου Κου».

«Είναι πολύ άσχημο αυτό με την οικογένεια και είναι ούτως ή άλλως δύσκολο να δουλέψεις με τα αδέλφια σου. Με έναν ξένο, αν έρθεις σε αντιπαράθεση, θα πετάξεις και μία βρισιά. Με τα αδέλφια δεν είναι το ίδιο, εδώ η οικογένεια έχει διχαστεί. Η μαμά είναι μες στη στεναχώρια», σημειώνει η Μπέττυ Μαγγίρα για την υπόθεση.

«Εγώ το έχω πει ότι δεν ήταν εύκολο να συνεργάζομαι με την αδελφή μου. Ενώ μεγαλώσαμε πάρα πολύ αγαπημένες και δεν είχαμε κανένα θέμα, όταν συνεργαστήκαμε, υπήρχαν περίοδοι που τσακωνόμασταν σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Τα αδέλφια δεν είναι το ίδιο», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σπασμένη στα δύο η οικογένειά του – Έχει μήνες να μιλήσει με τη μητέρα του

Βάσω Μαζωνάκη: Χείμαρρος πρώην συνεργάτιδά της - «Κρέμασε την επιχείρηση και άφησε χρέη…»

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω λύση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved